Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 599 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők - termékleírás

A számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

Ezzel a karkötőpárral lepj meg valakit, aki igazán fontos a számodra: - viseld Édesanyáddal közösen, anya-lánya ékszerként - legyen összetartozásotok jele a pároddal, szerelmeddel, kedveseddel - a legjobb barátoddal közös számtalan élményt is képviselheti

'Hunyjátok le a szemeteket, és kívánjatok valamit, majd kössétek fel egymás csuklójára a karkötőket. Ha karkötők maguktól elszakadnak vagy leesnek a kezetekről, akkor a kívánságotok valószínűleg már valósággá vált.' A piros és fekete paracord karkötőket a képen látható kártyával együtt kapjátok meg! A meglepetés csomag tartalma: 1 db piros paracord karkötő;  1 db fekete paracord karkötő; 1 db kívánság kártya  

A karkötők zsinóros kivitelüknek köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszócsomók segítségével méretre tudod igazítani. Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül! A karkötők 15, és 21 cm-es csuklóméret között állítható. A paracord zsinór nagyon tartós, és könnyű nylon anyag, átmérője 1,7 mm.

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők termékcsoporthoz tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők - termék paraméterei

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők - ár és elérhetőség előzményei

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők - egyéb érdekes termékek

Enyém tiéd miénk páros paracord karkötők - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?