Anya - Apa családi paracord páros karkötők #1500531

Anya - Apa családi paracord páros karkötők #1500531

Anya - Apa családi paracord páros karkötők #1500531

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Anya - Apa családi paracord páros karkötők - termékleírás

Anya - Apa páros karkötő  

A világ legnagyobb csodája, ha az ember szülővé válhat. Ahogy a kezébe veheti az apróságot, mely őszinte, vizslató tekintetével, szeretetével teljessé teszi a mindennapokat. Akinek minden lépését, mozdulatát kísérhetjük életünk végéig, dacolva aggódással, féltéssel. Valódi áldás egy pár életében.  

A számotokra állítottunk össze egy kedves anya-apa meglepetést!  

A gravírozott páros karkötőt a fotón látható kártyával együtt kapjátok meg, mint díszcsomagolás!  

A meglepetés csomag tartalma:

1 db fekete gravírozott Anya feliratos karkötő, 1 db piros gravírozott Apa feliratos karkötő; 1 db kártya

Lepd meg Édesanyád és Édesapád, vagy akár feleséged/ férjed / szerelmed / párod / kedvesed egy közös karkötővel, és hordjátok mindketten összetartozásotok, és gyermeke(i)tek iránti szeretetek jeléül.

A karkötőket microcord zsinórok, és acél medálok alkotják, mindkét alkotóelem kifejezetten időtálló.  A kör medálok mérete 10*10 mm, egyik oldalán Anya illetve Apa felirattal gravírozva.

A medálok anyaga nemesacél, más néven orvosi fém. Éppen ezért a medál nem okoz allerigát, így fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

A karkötők paracord zsinóros kivitelüknek köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszócsomók segítségével méretre tudod igazítani.

Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül! A karkötők 15, és 21 cm-es csuklóméret között állítható. A paracord zsinór nagyon tartós, és könnyű nylon anyag, átmérője 1,7 mm.

Termék Anya - Apa családi paracord páros karkötők #1500531 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Anya - Apa családi paracord páros karkötők #1500531 termékcsoporthoz tartozik Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Anya - Apa családi paracord páros karkötők - termék paraméterei

Anya - Apa családi paracord páros karkötők - ár és elérhetőség előzményei

Anya - Apa családi paracord páros karkötők - egyéb érdekes termékek

Anya - Apa családi paracord páros karkötők - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?