Anyai szeretet fekete paracord karkötő #427040

Anyai szeretet fekete paracord karkötő #427040

Anyai szeretet fekete paracord karkötő #427040

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Anyai szeretet fekete paracord karkötő - termékleírás

 Mondd el karkötővel, hogy szereted!    Kiváló minőségű vékony fekete színű paracord karkötő 'Anya' felirattal gravírozott kör alakú nemesacél medállal!

 

Ezt az Anyák Napjára is ideális ajándékcsomagot fekete színű paracord karkötő 'Anya' feliratos szív alakú nemesacél medállal!

Az anyai szeretet ihlette karkötőt egy kör alakú 10×11 mm-es méretű szolídan elegáns acél medál is díszíti egyik oldalán 'Anya' felirattal gravírozva, így személyesebbé téve az anyáknak készült ajándékot. A nemesacél más néven orvosi fém medál, és medáltartó nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

'El kell mondanom, hogy ilyet még sosem éreztem egy ékszerrel kapcsolatban. Miután kibontottam és kézbe vettem, azonnal éreztem a pozitív energiát! Nem sablonos dologra gondolok! Fantasztikus ereje, energiája van ezeknek a kis rózsaszín kövecskéknek -amit mellesleg, imádok! - Szerintem annak is köszönhetjük, hogy az R.M.ékszer készítői nagy nagy szeretettel készítették nekünk, édesanyáknak!' - írta Noémi 

Hordható önálló karkötőként, vagy akár valamilyen ásvány karkötővel kiegészítve. Vékonysága miatt jól sorolható. Ha ajándékozni szeretnéd valamelyik szerettednek, könnyen megteheted, hiszen nincs szükség pontos csuklóméretre. Az állítható csúszócsomóval kényelmesen be lehet állítani a megfelelő méretet. 

Ez a karkötő kiváló minőségű vékony paracordból készül, így akár levétel nélkül egyfolytában hordhatod. Állítható méretű csúsztatott / csúszócsomós megoldással készül, így 15-21 cm-es csuklóra is megfelelő. Ha bekoszolódna, mosógépben mosózsákkal könnyedén mosható.

'Anya csak Nő lehet. Ez az ő kiváltsága. Az ő hivatása. A legszebb és legnehezebb. A legnehezebb, hiszen olyan hivatás, amely sosem ad szabadságot, soha nem enged pihenőt, állandó figyelmet, szeretetet, odaadást kér, vár, követel. Ám mégis szép. Mert csak ő ismeri a titkot. Az anyai szív titkát. Hogy miként válik egy új élet önálló emberré.' - Csitáry-Hock Tamás

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Anyai szeretet fekete paracord karkötő #427040 csoport termékei között található karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Anyai szeretet fekete paracord karkötő - termék paraméterei

Anyai szeretet fekete paracord karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Anyai szeretet fekete paracord karkötő - egyéb érdekes termékek

Anyai szeretet fekete paracord karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?