Szövetkezés fekete paracord bokalánc

Szövetkezés fekete paracord bokalánc

Szövetkezés fekete paracord bokalánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szövetkezés fekete paracord bokalánc - termékleírás

Szövetkezés fekete paracord bokalánc

A nyár slágere a paracord zsinórból készült bokalánc:

  • bírja a vizet, így nem kell levenned strandolás vagy fürdés közben
  • strapabíró, nyugodtan hagyd magadon ha edzeni, evezni indulsz, vagy éppen nagy kertrendezésben vagy
  • akár többet is egymás mellé tehetsz, hogy még jobban ki tudd fejezni az egyéniségedet 

Miért viselj fekete ékszert? Mert habár elsőre a szomorúság juthat eszünkbe róla, ez a szín sokkal többet rejt magában: a feng shui szint például kifejezetten pozitív, mely gazdagságot, pénzt jelent. A kifinomultság, elegancia színe is, mely szerencsehozó hírben áll, mégpedig azért, mert megvédi viselőjét a negatív dolgokkal szemben. A hindu kultúrában a bal kézen viselik talizmánként.

Vékonysága miatt jól sorolható. Ha ajándékozni szeretnéd valamelyik szerettednek, könnyen megteheted, hiszen nincs szükség pontos bokaméretre. Az állítható csúszócsomóval kényelmesen be lehet állítani a megfelelő méretet. 

Ez a bokalánc kiváló minőségű vékony paracordból készül, így akár levétel nélkül egyfolytában hordhatod. Állítható méretű csúsztatott / csúszócsomós megoldással készül, így 20-32 cm-es bokaméretre is megfelelő. Ha bekoszolódna, mosógépben mosózsákkal könnyedén mosható.

Termék Szövetkezés fekete paracord bokalánc csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Szövetkezés fekete paracord bokalánc termékcsoporthoz tartozik Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Szövetkezés fekete paracord bokalánc - termék paraméterei

Szövetkezés fekete paracord bokalánc - ár és elérhetőség előzményei

Szövetkezés fekete paracord bokalánc - egyéb érdekes termékek

Szövetkezés fekete paracord bokalánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?