Apai szeretet fekete paracord karkötő #1524040

Apai szeretet fekete paracord karkötő #1524040

Apai szeretet fekete paracord karkötő #1524040

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Apai szeretet fekete paracord karkötő - termékleírás

 Mondd el karkötővel, hogy szereted!      Kiváló minőségű vékony fekete színű paracord karkötő 'Apa' felirattal gravírozott kerek alakú nemesacél medállal

 

Ezt az Apák Napjára is ideális ajándékot fekete színű paracord karkötő 'Apa' feliratos kerek alakú nemesacél medállal!

Az apai szeretet ihlette karkötőt egy kerek alakú 10 mm-es méretű szolídan elegáns acél medál is díszíti oldalán 'Apa' felirattal gravírozva, így személyesebbé téve az apáknak készült ajándékot. A nemesacél más néven orvosi fém medál, és medáltartó nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Apai szeretet fekete paracord karkötő #1524040 csoport termékei között található karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Paracord karkötők, a márkához tartozik R.M.ékszer Paracord karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Apai szeretet fekete paracord karkötő - termék paraméterei

Apai szeretet fekete paracord karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Apai szeretet fekete paracord karkötő - egyéb érdekes termékek

Apai szeretet fekete paracord karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?