Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 87 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan - termékleírás

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan Modern, szép és stílusos. A Tahir állólámpát ezek a tulajdonságok jellemzik. Az elegáns, természetes kialakítású lámpa minden nappaliban természetes szemet gyönyörködtetővé varázsol, ugyanakkor kellemes megvilágítást biztosít. Az időtlen dizájn modern bájt sugároz, és egy darabka természetet visz otthonába. A papír rattan árnyalat különösen természetes hangulatot kölcsönöz otthonának. Bájos megjelenése különösen a fából és bőrből készült kiegészítőkkel vagy az azonos nevű sorozat más lámpáival kombinálva tűnik ki. Legyen szó étkezőasztalról, hálószobáról vagy akár dolgozószobáról – a Tahir állólámpa mindig funkcionális és dizájn dekoráció lesz. Méret: 40cm x 149cm x 40cm (sz x ma x mé)Árnyékoló mérete: 37cm x 55cm x 37cm (sz x ma x mé)Anyag: rattan papírFényforrás: 1x E27 max. 40W (nem tartozék)Kábel hossza: 215cmSzín: natúr, fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Modern állólámpák, márka kínálatában szerepel LuxD, színes változatban c6a27e, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan - termék paraméterei

Színc6a27e
KategóriaÁllólámpák, Modern állólámpák
MárkaLuxD
Színc6a27e
E-shopEstilofina.hu

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan - ár és elérhetőség előzményei

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan - egyéb érdekes termékek

Design állólámpa Tahir 149 cm papír rattan - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?