Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany - termékleírás

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany Modern, szép és stílusos. Az állólámpát ezek a tulajdonságok jellemzik. Fellini megfelelően megvilágítja terét, és búcsút int a sötétségnek. Magasságának és átmérőjének köszönhetően ez az egyedülálló lámpa nagy helyiségekbe is alkalmas. Kiemeli a helyiség sarkait és az ülősarkokat, és légköri közvetett fénnyel árasztja el őket. Az aranyszínű fémszerkezetet ízlésesen egészíti ki a dob alakú fehér szövet árnyalat, amely kellemes fényt biztosít csillogás nélkül. Eredeti, és ezért olyan lenyűgöző. Helyezze egy fotel mellé, helyezze egy kanapé mellé, vagy egyszerűen töltse meg vele az üres sarkot. A Fellini lámpa kikapcsolás után is jó benyomást kelt, és beltéren is használható dekorációként. Méret: 38cm x 155cm x 38cm (sz x ma x mé)Ernyő átmérő: 38cmErnyő magassága: 21cmAnyag: fém, szövetFényforrás: E27 max. 60W (nem tartozék)Szín: fehér, arany

Termék Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany csoport termékei között található Modern állólámpák, márka kínálatában szerepel Sofahouse, színes változatban ffffff, az anyag az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFém
KategóriaÁllólámpák, Modern állólámpák
MárkaSofahouse
Színffffff
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany - ár és elérhetőség előzményei

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany - egyéb érdekes termékek

Design állólámpa Fellini 155 cm fehér / arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?