Design állólámpa Fellini 155 cm fekete

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 57 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete - termékleírás

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete Modern, szép és stílusos. Az állólámpát ezek a tulajdonságok jellemzik. Fellini megfelelően megvilágítja terét, és búcsút int a sötétségnek. Magasságának és átmérőjének köszönhetően ez az egyedülálló lámpa nagy helyiségekbe is alkalmas. Kiemeli a helyiség sarkait és az ülősarkokat, és légköri közvetett fénnyel árasztja el őket. A fémszerkezetet ízlésesen egészíti ki a dob alakú szövetárnyékoló, amely kellemes fényt biztosít csillogás nélkül. Eredeti, és ezért olyan lenyűgöző. Helyezze egy fotel mellé, helyezze egy kanapé mellé, vagy egyszerűen töltse meg vele az üres sarkot. A Fellini lámpa kikapcsolás után is jó benyomást kelt, és beltéren is használható dekorációként. Méret: 38cm x 155cm x 38cm (sz x ma x mé)Ernyő átmérő: 38cmErnyő magassága: 21cmAnyag: fém, szövetFényforrás: E27 max. 60W (nem tartozék)Szín: fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Modern állólámpák, márka kínálatában szerepel Sofahouse, színes változatban 000000, az anyag az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaÁllólámpák, Modern állólámpák
MárkaSofahouse
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete - egyéb érdekes termékek

Design állólámpa Fellini 155 cm fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?