Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 #33041

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 #33041

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 #33041

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 - termékleírás

A blumfeldt Calais napernyő ideális védelmet nyújt a nap ellen napközben, este pedig kellemes, hangulatos fényt áraszt. A beépített LED-világítás napelemmel működik, amely napközben feltöltődik. Így nem függ egy másik áramforrástól. A rugalmasan állítható nagyméretű napernyő alatt nyugágyak, asztalok vagy ülőalkalmatosságok árnyékban lehetnek. Az összeszerelés, a rögzítés és az igazítás gyerekjáték a Calais napernyő segítségével. Ha ki akarja hajtani az árnyékoló fedelet, fordítsa el a mechanikus hajtókart és állítsa be a dőlésszöget a gombbal. Legyen szó esőzuhanyról vagy erős déli napsütésről: a huzat vízlepergető és UV 50 védelemmel van ellátva. Amikor a nyári nap véget ér, csak nyomja meg a távirányítót, és a Calais lenyűgöző fényforrássá válik.Élvezze a hosszan tartó napsütéses napokat késő estig: a blumfeldt Calais napernyővel.

Termék Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 #33041 hozzá van rendelve egy EAN kód 4060656504969.

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 - termék paraméterei

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Calais, Napernyő, LED, alumínium váz, poliészter huzat, UV védelem 50 - egyéb érdekes termékek