Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 78 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű - termékleírás

Csodálatos órák a kertben, az erkélyen vagy a teraszon: a nagy, dupla tetővel ellátott Blumfeldt Twin Peaks napernyő hűvös árnyékot nyújt a forró nyári napokon.Lenyűgöző méretének köszönhetően, amely két napernyő kombinációjára emlékeztet, a Twin Peaks megbízhatóan védi az összes tárgyat és az embereket a közvetlen napfénytől. A víztaszító poliészter tető 50 UV-védettséggel ellenáll a könnyű esőzéseknek és az UV-sugárzásnak. A rozsdavédelemmel ellátott robosztus és könnyű alumínium rúd nemcsak nagyon stabil, de lehetővé teszi az egész szerkezet egyszerű áthelyezését egyaránt. Az intelligens konstrukciónak köszönhetően a napernyő azonnal nyitható és csukható egy egyszerű záró mechanizmussal. Összecsukás után helytakarékos módon tárolhatja a további felhasználásig. A mellékelt állvány biztonságos helyzetet biztosít minden körülmény között.A nyári szabadtéri pihenés pillanataiért: a Blumfeldt Twin Peaks napernyő meggyőzi majd Önt is a nagy ernyővel, a robusztus és könnyű alumínium ruddal, valamint a mellékelt talppal.

Termék Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű hozzá van rendelve egy EAN kód 4060656229459.

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű - termék paraméterei

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Twin Peaks, napernyő, poliészter, UV 50, vízálló, krémszínű - egyéb érdekes termékek