Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű

Hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű - termékleírás

Teljeskörű nap elleni védelem! A flexibilisen használható blumfeldt Belo Horizonte napernyő lenyűgöző 360 °-os forgó funkcióval, 30+ UV-védelemmel ellátott nagy napvédő tetővel és robusztus alumínium rúddal rendelkezik.A biztonságos talpnak köszönhetően a Belo Horizonte napernyő flexibilisen forgatható saját tengelye körül 360 °-ban és így hűvös árnyékot biztosít a teljes áthelyezés nélkül is, még akkor is, ha változik a napfény iránya. A poliészterből készült, 292 cm átmérőjű, víztaszító PA bevonattal és 30+ UV védettséggel képes ellenállni az esőnek és megbízhatóan védeni az UV sugárzástól. A rozsdavédelemmel ellátott robosztus és könnyű alumínium rúd nemcsak a nagyon stabil, hanem lehetővé teszi az egész szerkezet egyszerű áhelyezését is. Intelligens szerkezetének köszönhetően műanyag-alumínium fogantyúval rendelkezik, így lehetővé teszi a napernyő kinyitását és összecsukását 4 fokozatban egy pillanat alatt, így alkalmazkodva a napfényhez. Összecsukás után helytakarékos módon tárolhatja a további felhasználásig. A mellékelt állvány biztonságos helyzetet biztosít minden körülmény között.Kellemes felfrissülés a forró nyári napokon akár kertben, erkélyen vagy a teraszon: a blumfeldt Belo Horizonte napernyő pihentető pillanatokkal gazdagítja a mindennapokat.

Termék Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű EAN kóddal van jelölve 4060656229473.

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű - termék paraméterei

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű - ár és elérhetőség előzményei

Blumfeldt Belo Horizonte, napernyő, 292 cm, poliészter, UV 30, vízálló, krémszínű - egyéb érdekes termékek