Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 440 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa - termékleírás

A szett tartalma: Mosakodó gél testre és hajra 2 az 1-ben 100 ml Arcmosó gél 100 ml Fürdőkristály 75 g Férfi fürdőköpeny A luxus férfi ajándékkészlet tökéletes karácsonyi ajándék, és minden úriembernek örömet szerez. Mosakodó gél 2 az 1-ben A praktikus mosakodó gél kiválóan alkalmas testre és hajra. Ápolja a testet és a fejbőrt, a hajat pedig természetesen fényessé és puha tapintásúvá teszi. Ráadásul hosszan tartó férfias illatot hagy maga után. Használat: Vigye fel nedves bőrre és hajra, habosítsa fel és alaposan öblítse le. Fürdőkristály Az illatos kristályok ellazítják az elmét, a testet és különösen a merev izmokat. Energikus és stimuláló illat tölti be az egész fürdőszobát. Használat: Öntse meleg vízfürdőbe, és hagyja feloldódni. Arcmosó gél Gyengéd a bőrhöz, nem szárítja és nem irritálja. Hatékonyan távolítja el az izzadságot, a szennyeződést és az elhalt hámsejteket. Tökéletesen előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz. Használat: Vigye fel a nedves arcra, habosítsa fel és öblítse le. Bergamott, kender és szantálfa A természet által inspirált klasszikus férfi kollekció nyers, de kényelmes érzést nyújt. A rusztikus kézműves megjelenés a rézzel és a szürke egyszínűséggel ellentétben férfias és elegáns. A kollekció egy klasszikus angol férfit idéz, aki egy bőrfotelben ül a tűz mellett, szivarral a kezében. A természetes, földes kendert friss bergamott egészíti ki, és finom szantálfa erősíti. Ne használja belsőleg. Kerülje a szemmel való érintkezést, kerülje a szem környékét. Az irritáció bármely jele esetén hagyja abba a használatát. Parabének, szilikonok és ftalátok nélkül Vegán és Cruelty free

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa - termék paraméterei

Valamire tervezveférfiaknak
KategóriaHajók, Gélek, Testápolók, Testápoló, Fürdőköpeny

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa - ár és elérhetőség előzményei

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa - egyéb érdekes termékek

Baylis & Harding Testápoló ajándékcsomag fürdőköpennyel Bergamott, Kender & Szantálfa - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?