Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 32 440 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db - termékleírás

A szett tartalma: Tusfürdő krém 100 ml Tusfürdő 100 ml Fürdőkristály 75 g Fürdőköpeny univerzális méretben Ez a gyönyörű ajándékkészlet minden fürdőszobában megállja a helyét. Kényeztesd bőrödet luxustermékekkel. Tusoló krém A gyönyörűen sima és gazdag tusfürdő gyengéd a bőrhöz, hatékonyan tisztít és intenzív habot hoz létre. Ezenkívül hidratált és finoman illatosított bőrt hagy maga után. Használat: Vigye fel nedves bőrre, habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Tusfürdő Gyengéden tisztítja a bőrt, gazdag habot hoz létre, és puha tapintásúvá teszi a bőrt. Ráadásul hosszan tartó illatot bocsát ki. Használat: Vigye fel nedves bőrre, habosítsa fel, majd öblítse le. Fürdőkristály Az illatos kristályok ellazítják az elmét, a testet és különösen a merev izmokat. Energikus és stimuláló illat tölti be az egész fürdőszobát. Használat: Öntse meleg vízfürdőbe, és hagyja feloldódni. Téli Királyság A karácsonyi kollekció tele van természetes motívumokkal és ikonokkal, amelyek teljes mértékben megragadják a karácsony lényegét, az otthon melegét és az ünnepi időszakhoz kapcsolódó illatokat. A hagyományos kollekciót a karácsonyi vörös szín uralja a krémszínű barnával kombinálva, a mézeskalács- és fagyöngyminták pedig játékos karácsonyi hangulatot kölcsönöznek a kollekciónak. Ne használja belsőleg. Kerülje a szemmel való érintkezést, kerülje a szem környékét. Az irritáció bármely jele esetén hagyja abba a használatát. Parabének, szilikonok és ftalátok nélkül Vegán és Cruelty free

Termék Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db csoport termékei között található Testápoló krémek, a márkához tartozik Baylis & Harding, boltban megtalálod Vivantis.hu és célja .

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db - termék paraméterei

Valamire tervezvenőknek
KategóriaKrémek, Tusfürdők, Testápolók, Testápoló, Testápoló krémek, Fürdőköpeny
MárkaBaylis & Harding
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db - ár és elérhetőség előzményei

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db - egyéb érdekes termékek

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Téli királyság 3 db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?