Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db - termékleírás

A szett tartalma: Tusoló krém 300 ml Testápoló 200 ml Tusfürdő 300 ml Ez a gyönyörű ajándékkészlet minden fürdőszobában megállja a helyét. Kényeztesd bőrödet luxustermékekkel. Tusoló krém A gyönyörűen sima és gazdag tusfürdő gyengéd a bőrhöz, hatékonyan tisztít és intenzív habot hoz létre. Ezenkívül hidratált és finoman illatosított bőrt hagy maga után. Használat: Vigye fel nedves bőrre, habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Test és kézápoló tej A tápláló tej biztosítja a bőr számára a szükséges hidratálást és enyhíti a szárazság érzését. Puhává, rugalmassá és kellemes illatúvá varázsolja. Használat: Vigye fel a száraz és tiszta bőrre, masszírozza be, amíg fel nem szívódik. Tusfürdő Gyengéden tisztítja a bőrt, gazdag habot hoz létre, és puha tapintásúvá teszi a bőrt. Ráadásul hosszan tartó illatot bocsát ki. Használat: Vigye fel nedves bőrre, habosítsa fel, majd öblítse le. Füge & Gránátalma 2 x 300 ml A szezonális limitált kollekció egy elegáns partira emlékeztet. A mély, sötét hátteret a lila és a bíbor tónusai élénkítik. A gyönyörű, csillogó tükörképek újévi tűzijátékot és konfettit idéznek. Az ünnepi és elbűvölő dizájnt úgy alkották meg, hogy kiemelkedjen és ünnepi bájt adjon. Ne használja belsőleg. Kerülje a szemmel való érintkezést, kerülje a szem környékét. Az irritáció bármely jele esetén hagyja abba a használatát. Parabének, szilikonok és ftalátok nélkül Vegán és Cruelty free

Termék Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db termékcsoporthoz tartozik Testápoló krémek, a márkához tartozik Baylis & Harding, boltban megtalálod Vivantis.hu és célja .

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db - termék paraméterei

Valamire tervezvenőknek
KategóriaKrémek, Tusfürdők, Testápolók, Testápoló, Testápoló krémek
MárkaBaylis & Harding
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db - ár és elérhetőség előzményei

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db - egyéb érdekes termékek

Baylis & Harding Testápoló ajándékkészlet Füge & gránátalma 3 db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?