Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 420 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db - termékleírás

A szett tartalma: Borotválkozás utáni balzsam 50 ml Mosakodó gél testre és hajra 2 az 1-ben 100 ml Arcmosó gél 50 ml Piperetáska A luxus férfi ajándékkészlet alkalmas ajándéknak a fa alá, és minden úriembernek örömet szerez. Tökéletesen elfér az edzőtáskában vagy a bőröndben, és még a repülőtéren sem okoz gondot. A praktikus táska még sokáig fog szolgálni, miután az összes termék elfogyott. Borotválkozás utáni balzsam A frissítő balzsam megadja a bőrnek a borotválkozás után szükséges ápolást, megnyugtatja, hidratálja, puhává és kellemes illatúvá teszi. Használat: Borotválkozás után vigye fel száraz és tiszta bőrre. Mosakodó gél 2 az 1-ben A praktikus mosakodó gél kiválóan alkalmas testre és hajra. Ápolja a testet és a fejbőrt, a hajat pedig természetesen fényessé és puha tapintásúvá teszi. Ráadásul hosszan tartó férfias illatot hagy maga után. Használat: Vigye fel nedves bőrre és hajra, habosítsa fel és alaposan öblítse le. Arcmosó gél Gyengéd a bőrhöz, nem szárítja és nem irritálja. Hatékonyan távolítja el az izzadságot, a szennyeződést és az elhalt hámsejteket. Tökéletesen előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz. Használat: Vigye fel a nedves arcra, habosítsa fel és öblítse le. Fekete bors & Ginzeng A városi urak számára készült időtlen férfi kollekció a geometrikus formák modern trendjét használja. A tiszta, magabiztos, monokróm tónusokból, hűvös szürkékből és aranyakból álló színpaletta időtlen férfi klasszikus - igazán férfias és merész esztétika, de mégis nagyon elegáns és fényűző a grafikus fémes hangsúlyokkal. Az éles grafikai formák, a szögek, a matt és fémes színkontrasztok újabb dimenziót és modernitást adnak. Ne használja belsőleg. Kerülje a szemmel való érintkezést, kerülje a szem környékét. Az irritáció bármely jele esetén hagyja abba a használatát. Parabének, szilikonok és ftalátok nélkül Vegán és Cruelty free

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db - termék paraméterei

Valamire tervezveférfiaknak
KategóriaHajók, Gélek, Testápolók, Testápoló, Borsó, Ginzeng

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db - ár és elérhetőség előzményei

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db - egyéb érdekes termékek

Baylis & Harding Testápoló ajándék készlet táskában Fekete bors & Ginzeng 3 db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?