A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 204 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran alkalmazható szószokhoz, öntetekhez. A termék hozzáadott sót nem tartalmaz!Allergén információ:A termék zellert tartalmaz. Zabot, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energia tartalom: 1413,19 KJ/ 337,61 kcal Zsír: 1,46 g, -amelyből telített zsírsavak: 0,10 g Szénhidrát: 76,74 g, -amelyből cukrok: 44,80 g Fehérje: 12,44 g, Só: 0,12 gÖsszetevők:aprított, szárított zöldségek: sárgarépa, paszternák, petrezselyemgyökér, zeller gumó és levél, vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyem levél (EU), kurkuma (India)Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
Natúr, SÓMENTES ételízesítő. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használna. TIPP: Próbálja ki az ATAISZ jázminrizshez... Összetevők: Zöldség
Kizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat: A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran alkalmazható szószokhoz, öntetekhez. A
GLUTÉNMENTES ÉTELÍZESÍTŐ Zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő fűszerkeverék, mely jó ízt és szép színt kölcsönöz az ételeknek. Nem tartalmaz sót, adalékanyagot, ízfokozót és tartósítószert sem, így segít visszatérni a természetes ízekhez. A minőségi, frissen
Hagyományos és reform táplálkozásba egyaránt beilleszthető, sómentes zöldségkeverék. Ajánljuk levesekhez, köretekhez, rizses ételekhez
Összetétel: tengeri só, zöldségszárítmányok, sárgarépa, petrezselyemgyökér és levél, zellergumó és levél, paszternák, vöröshagyma, póréhagyma, pritaminpaprika, fokhagyma, kurkuma
Összetevők: sárgarépa, pasztinák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, paradicsom pehely, zellergumó, petrezselyem levél, vöröshagyma, snidling hagyma, őrölt fekete bors, őrölt kurkuma Felhasználása: levesek, főtt ételek, tészták, krémek, szószok ízesítésére
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
Szafi Reform Paleo Ételízesítő 100 gZöldfűszereket tartalmazó ételízesítő amely nem tartalmaz ízfokozókat és tartósítószert.Használata segít a természetes ízekhez való visszatérésben.Felhasználható levesek, húsételek, húspótlók, főzelékek, köretek
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután formáljunk belőle nedves kézzel kis golyókat, és süssük aranybarnára forró olajban. Salátával és
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik