A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 492 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: sárgarépa, pasztinák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, paradicsom pehely, zellergumó, petrezselyem levél, vöröshagyma, snidling hagyma, őrölt fekete bors, őrölt kurkuma Felhasználása: levesek, főtt ételek, tészták, krémek, szószok ízesítésére
Termék Naturmind sómentes ételízesítő mix 250 g EAN kóddal van jelölve 5999559311376.
Kategória | Pehely |
EAN | 5999559311376 |
Összetevők: sárgarépa, pasztinák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, paradicsom pehely, zellergumó, petrezselyem levél, vöröshagyma, snidling hagyma, őrölt fekete bors, őrölt kurkuma Felhasználása: levesek, főtt ételek, tészták, krémek, szószok ízesítésére
GLUTÉNMENTES ÉTELÍZESÍTŐ Zöldfűszereket tartalmazó ételízesítő fűszerkeverék, mely jó ízt és szép színt kölcsönöz az ételeknek. Nem tartalmaz sót, adalékanyagot, ízfokozót és tartósítószert sem, így segít visszatérni a természetes ízekhez. A minőségi, frissen
Natúr, SÓMENTES ételízesítő. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használna. TIPP: Próbálja ki az ATAISZ jázminrizshez... Összetevők: Zöldség
A sörélesztőpehely egy speciális növényi ételízesítő, amit a sajtos íz eléréséhez használnak. A paleo és vegán étrend fontos része. Kedvező tulajdonságai: magas fehérjetartalom, megtalálható benne az összes esszenciális zsírsav, melyet a szervezet nem tud előállítani
Sörélesztő, a B-vitaminok tárháza. Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez
Sörélesztő, a B-vitaminok tárháza. Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez
Kizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat: A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran alkalmazható szószokhoz, öntetekhez. A
Felhasználása: levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.Gluténmentes
Az ízfokozómentes zöldfűszereket tartalmazó ételízesítőt, a természetes ízekhez való visszatérés érdekében ajánljuk. Rövid idő alatt meg lehet szokni a 'hagyományos' ételízesítőkben szinte kivétel nélkül megtalálható Nátrium-glutamát (MSG) nélküli ételeket. Ezzel
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Fontos információ: az emberi szervezet az
A Natura Natur Vega, só és mesterséges ízfokozók nélküli ételízesítő, mely szárított zöldségekből és fűszerekből áll. 1 liter vagy 1 kg ételhez 1 evőkanál keverék javasolt. Összetevők: sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyemlevél
A Macagyökérben kedvező összetételben találhatóak meg a tápanyagok: tartalmaz fehérjéket, szénhidrátokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, másodlagos növényi összetevőket és valamennyi rostot is
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű. Különlegességét rezisztens keményítő tartalma adja, különbözőségét pedig a többi
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű feltétet kapunk. Összetevők: búzasikér
A Biorganik Étkezési kovaföld por magas szilícium tartalmú extra finomra őrölt ásványi por. A szilícium-dioxid kiemelten a kötőszövetek, a csontok az inak, a porcok, a bőr, a máj és a vese, de tulajdonképpen a test összes sejtjének létfontosságú alkotóeleme. Pl. a kalcium
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér színű szezámmag hántolt. A világosabb színű szezámmagot inkább Nyugat és Közel Keleten
Natura newstart fűszerkeverék 250gSótlan ételízesítő zöldfűszerkeverék. Összetevők: póréhagyma, vöröshagyma, fokhagyma, pasztinák, pritaminpaprika, petrezselyemlevél és gyökér, zellergumó, sárgarépa, bazsalikom, kakukkfű, majoranna
A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a növény gumóját használják fel, amely a rizs és a kukorica után a világ legjelentősebb szénhidrátforrása
Gluténmentes panírmorzsa Összetevők: rizsliszt, só, emulgálószer E471 Nem ökológiai gazdálkodásból. Átlagos tápérték (100 g-ban): Energia: 1559 kJ / 365 kcal Zsír: 1,0 g amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 81,0 g amelyből cukrok: 2,0 g Fehérje: 8,0 g Só: 0,6 g
Termék összetétele: sörélesztő pehely. Száraz, hűvös helyen tárolandó! Energia: 1370 kJ/327 kcal, Zsír: 5 g amelyből telített zsírsavak: 1,7 g, Szénhidrát: 9 g amelyből cukrok: 8 g, Rost: 27 g, Fehérje: 49 g, Só: 0,5 g. A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült
Ételízesítő keverék 250g-os aromazáró zacskóban Összetevők: só, szárított zöldségek min.18%(paszternák,sárgarépa, petrezselyemgyökér, vöröshagyma, zeller,paprika, petrezselyemlevél, lestyán), ízfokozó(Na-glutamát, Na-guanilát,Na-inozinát), szőlőcukor,
Karob, a kakaó teobrominmentes helyettesítője. Összetevők: karobA termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.Felhasználása: a reformkonyha a kakaó helyettesítésére használja, mivel arra színében és állagában nagyon