A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 821 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Zabkorpa (Ukrajna), búzasikér, burgonya-
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez
Rizs , köles, vöröslencse , szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél,vöröshagma szelet)
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
Összetevők:vöröslencse (török), szárított zöldségek (EU), szárított pritamin paprika (Kína), szárított paradicsom (Kína), pirított, szárított hagyma (Kína), pirított mogyoró (török), tört chili (Kína)
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1426,71 KJ/340,83 kcal Zsír: 1,20 g, -amelyből telített zsírsavak: 0,11 g Szénhidrát: 75,71 g, -
Ataisz Vega-Mix Natúr 200 g Só és mesterséges ízfokozó mentes ételízesítő szárított zöldségekből. Ajánljuk levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használnánk. Összetevők: zöldség szárítmányok
bulgur (búzatöret) (Törökország), fűszerek (oregánó, petrezselyem levél, szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák (EU), vöröshagyma, paradicsom pehely (Kína))
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
Mi a Chia mag? A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a
MI A CHIA MAG? A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Saliva Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a
Összetevők: chia mag fekete A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban, magas omega 3 zsírsavtartalmú magokkal. Fekete és fehér színben is előfordul. Jó tudni: - magas az Omega 3 zsírsav
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután formáljunk belőle nedves kézzel kis golyókat, és süssük aranybarnára forró olajban. Salátával és
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik