A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 529 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta. Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ:A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 1491,79 KJ/ 356,39 kcalZsír: 5,01 g, -amelyből telített zsírsavak: 0,59 g, Szénhidrát: 62,70 g, -amelyből cukrok: 2,81 g, Fehérje: 15,87 g, Só: 2,70 g. Összetevők:Vöröslencseliszt (Törökország), zabkorpa, teljes búzaliszt, morzsa, napraforgómag, burgonyakeményítő, őrölt fűszerek (fokhagyma, fűszerpaprika, kömény, petrezselyem, gyömbér), étkezési só. (EU)
Termék Ataisz vöröslencse roppancs fokhagymás 200 g hozzá van rendelve egy EAN kód 5999885872589.
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
Összetevők:vöröslencse (török), szárított zöldségek (EU), szárított pritamin paprika (Kína), szárított paradicsom (Kína), pirított, szárított hagyma (Kína), pirított mogyoró (török), tört chili (Kína)
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Rizs , köles, vöröslencse , szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél,vöröshagma szelet)
Allergén információ: A termék mogyorót tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom:1546,97 Kj /369,56 kcal Fehérje:21,62 g, Zsír:9,09 g, Ebből telített:0,61 g
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt zöldségekkel, apróra vágott hagymával, zúzott fokhagymával dúsítható. Összetevők: zabpehely,
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom (Kína) vöröshagyma (Kína), tört chili (Kína). Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.Ezzel szemben kevés B-vitamint tartalmaz. A lencse a gazdag antioxidáns vegyületekben
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután formáljunk belőle nedves kézzel kis golyókat, és süssük aranybarnára forró olajban. Salátával és
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem