A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 484 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék ALCE NERO BIO PARADICSOMPÜRÉ DARABOLT EAN kóddal van jelölve 8009004810686.
Kategória | Aromák |
EAN | 8009004810686 |
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz,
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat kiválogatják, megmossák és gőzhéjjal megpörgetik, pürésítik és koncentrálják. Az Alce Nero
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után gőzzel eltávolítjuk a héját a paradicsomról; csak utána a paradicsomot feldaraboljuk,
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
A megtisztított és friss gyümölcs ízét változatlanul hagyó recept lehetővé teszi, hogy aromák, keményítők, színezékek és tartósítószerek használata nélkül etesse a gyerekeket. Az almás sárgarépa- és sárgabarackpüré gluténmentes, és a gyümölcsben természetesen
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes friss ital reggelihez, nassolni vagy akár smoothie receptekhez. Összetevők: víz, áfonya* (40%),
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek legyenek. A bogyókat egészben, magozatlanul tartósítják. Kiváló magában,
Az Alce Nero bio narancsvirág méz jellegzetes, világos színű, gyümölcsös aromájú és citrus ízű. A betakarítás április és május között a Szicília, Calabria és Basilicata régióban zajlik. Kitűnő édes receptekhez és sajtokkal. Összetevők: bio olasz narancsvirág méz
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero rizsliszt földi rizsből származik, amelyet Olaszországban termesztenek, és amely jellegzetes, tiszta fehér színnel rendelkezik. Mivel nem sok olajat vesz fel, a sült ételeket könnyebbé és finomabbá teszi. Összetevők: bio rizsliszt. Allergének: nyomokban glutént
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló