A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 151 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után gőzzel eltávolítjuk a héját a paradicsomról; csak utána a paradicsomot feldaraboljuk, pürésítjük és besűrítjük. A bio paradicsompürét adalékanyagok és só hozzáadása nélkül készítik. Összetevők: *paradicsom. *Ellenőrzött ökológiai termesztésből Glutént tartalmaz! Átlagos tápérték 100g termékben: energia 437 kJ/ 104 kcal; zsír 0g; amiből telített zsírsavak 0g; szénhidrát 20g; amiből cukor 16g; rost 3,4g; fehérje 4,2g; só 0,1g Felbontás után hűtőben 3-4 napig tárolható
Termék ALCE NERO BIO PARADICSOM SŰRÍTMÉNY az EAN kód írja le 8009004811997.
Kategória | Aromák |
EAN | 8009004811997 |
A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után gőzzel eltávolítjuk a héját a paradicsomról; csak utána a paradicsomot feldaraboljuk,
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Összetevők: Paradicsom * (68%) (paradicsomszósz *, paradicsompép *, paradicsom-koncentrátum *), cukkini *, extra szűz olívaolaj * (4%) sárgarépa * (4%), hagyma * (4%), zeller * (3%), paprika *, só, fokhagyma *, bazsalikom *, nádcukor *
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat kiválogatják, megmossák és gőzhéjjal megpörgetik, pürésítik és koncentrálják. Az Alce Nero
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
Csak olasz paradicsommal készült, egyedülálló ízű. Próbálja ki tésztákkal! Összetevők: rehidrált szárított paradicsom*, napraforgóolaj*, paradicsompüré*, extra szűz olívaolaj* (3%), almaecet*, PDO Parmigiano Reggiano sajt* (tejszín*, só, oltó*), Pecorino sajt* (2,0%)
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz,
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Az Alce Nero borsóval készült paradicsomszósz tökéletes az egyszerű, gyorsan elkészíthető fogások elkészítéséhez
Alce Nero Bolognese mártás olasz bio húsból készítik, hosszúkás paradicsommal, Ferrara és Ravenna tartomány Po Deltájában 30 gazdaságban termesztenek Gondosan válogatott, kiváló minőségű összetevőkből áll Összetevők: Paradicsom* (59%) Paradicsompép* Paradicsompüré*
A megtisztított és friss gyümölcs ízét változatlanul hagyó recept lehetővé teszi, hogy aromák, keményítők, színezékek és tartósítószerek használata nélkül etesse a gyerekeket. Az almás sárgarépa- és sárgabarackpüré gluténmentes, és a gyümölcsben természetesen
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított spenót* (2%). *Organikus. Allergének: glutént tartalmaz
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes friss ital reggelihez, nassolni vagy akár smoothie receptekhez. Összetevők: víz, áfonya* (40%),
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek legyenek. A bogyókat egészben, magozatlanul tartósítják. Kiváló magában,