A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 409 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális ízletes vegetáriánus tésztaételekhez. Összetevők: paradicsom* (68%) (paradicsompüré*, paradicsompép*, paradicsom koncentrátum*), cukkini*, extra szűz olívaolaj* (4%), sárgarépa* (4%), hagyma* (4%), (3%), paprika, só, fokhagyma, bazsalikom, nádcukor. *Organikus. Allergének: zellert tartalmaz
Termék Alce Nero Bio Paradicsomszósz zöldségekkel 200 g hozzá van rendelve egy EAN kód 8009004809529.
Kategória | Zöldségek |
EAN | 8009004809529 |
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom. Kényelmes, 10 kockát tartalmazó kiszerelésben elérhető. Összetevők: só, nádcukor*, dehidratált
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A pisztráng olyan farmokról származik, amelyeket csak a Tegorzo-patak forrásvízzel táplálnak. Ez a zöldövezet ideális szivárványos pisztráng tenyésztésére. A recept tiszta, és úgy tervezték, hogy a hal és a zöldség ízét változatlanul hagyja, és lehetővé teszi a gyermekek
Ennek a különleges receptnek köszönhetően 30%-ban tartalmaz hüvelyeseket (borsó, csicseriborsó, vörös lencse), gluténmentes, fehérje és rostforrás. Ideális kenyérpótlóként vagy snacknek. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (69,5%), hüvelyesek* (30%)
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártást csak melegíteni kell. Mindennapi ebédekhez vagy
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
Összetevők: Paradicsom * (68%) (paradicsomszósz *, paradicsompép *, paradicsom-koncentrátum *), cukkini *, extra szűz olívaolaj * (4%) sárgarépa * (4%), hagyma * (4%), zeller * (3%), paprika *, só, fokhagyma *, bazsalikom *, nádcukor *
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, az illat és a táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Az Alce Nero borsóval készült paradicsomszósz tökéletes az egyszerű, gyorsan elkészíthető fogások elkészítéséhez
Összetétel: Szárazbab, napraforgóolaj, hagyma, fokhagyma, zöldség, keményítő, só, paradicsomszósz és természetes fűszerek
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára. A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni.A “Two Leaf” kategóriát az A.I.B (Assaggiatori Italiani
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik