A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 109 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: durumbúzadara *, víz. * Bio.
Termék Alce Nero bio lasagne durum búzadarából 250 g EAN kóddal van jelölve 8009004812628.
Kategória | Búzadara |
EAN | 8009004812628 |
Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely durva extrudálási folyamatot, majd alacsony hőmérsékleten lassan szárítják. Finom íze van, amely
Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre. Összetevők: bio durum búzadara, víz. Allergének:
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Durum állatfigurás tészta gyerekeknek. Dolomitokból származó forrásvíz felhasználásával. Tárolási információ: száraz és hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Olaszország
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
Organikus durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4% feletti rosttartalmat garantálnak. Halvány színű és durva felülettel rendelkezik, ami a bronz
Az Alce Nero kakaós kekszeket csak extra szűz olívaolajjal, tojás, ízesítőszerek vagy állati zsírok felhasználása nélkül állítják elő. A liszt kizárólag az Olaszországon belül termesztett búzából származik. Tökéletesek minden napszakban, mint tápláló és
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták különleges szerkezete tökéletesen megtartja és beszívja a szószokat és mártásokat, ezzel lehetővé
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet részét képezi, amely a megalakulása óta segítette a nyersanyagok minőségének megőrzését,
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna. Összetevők: bio limelé
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik