A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 194 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták különleges szerkezete tökéletesen megtartja és beszívja a szószokat és mártásokat, ezzel lehetővé teszi a kiváló minőséget és az ízekben gazdag ízeket. Összetevők: bio tönköly liszt, víz. Allergének: glutént tartalmaz
Termék Alce Nero Bio Tönköly Szélesmetélt 250 g EAN kóddal van jelölve 8009004809246.
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták különleges szerkezete tökéletesen megtartja és beszívja a szószokat és mártásokat, ezzel lehetővé
Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre. Összetevők: bio durum búzadara, víz. Allergének:
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (71%), tönkölybúza* (10%), köles* (6%), amaránt*, hajdina*, quinoa*
Az Alce Nero tönköly kekszek organikus olasz tönkölyből készülnek, amely az édes ízéről ismert. Ezek a kekszek nem tartalmaznak pálmaolajat, almalével és rizssziruppal édesítik őket. B1-vitamin hozzáadásával, aromák használata nélkül készülnek. Olyan gyárban gyártják,
Frissen őrölt, teljes értékű tönkölylisztből készített száraztészta. Vékonyra nyújtott szélesmetélt, amely sajátos diós-mandulás utóízével kitűnően illik a legtöbb ételhez. Tojásmentes tészta
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
Az Alce Nero kakaós kekszeket csak extra szűz olívaolajjal, tojás, ízesítőszerek vagy állati zsírok felhasználása nélkül állítják elő. A liszt kizárólag az Olaszországon belül termesztett búzából származik. Tökéletesek minden napszakban, mint tápláló és
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet részét képezi, amely a megalakulása óta segítette a nyersanyagok minőségének megőrzését,
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna. Összetevők: bio limelé
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Finom, minőségi, magyar. Egyértelműen a legnépszerűbb tésztaféle a magyar háziasszonyok között! Értékes száraztészta, saját termesztésű tönkölybúzából. Mással össze nem téveszthető ízét, színét, illatát az a bevizsgált minőségű tönköly adja, mely méltán lett
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a
A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Az Alce Nero Fairtrade kakaópor tökéletes a sütemények, desszertek és italok készítéséhez. Összetevők: kakaópor*, savanyúság-szabályozó: kálium-karbonát.*Organikus
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Alce Nero teljes kiőrlésű Nerone fekete rizs, nagy, fekete szemükkel tökéletesen illik a halas receptekhez. Ez a rizsfajta Kínából származik. Hosszú szárakkal és mély gyökérrendszerrel rendelkezik, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Minden csomag
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az Alce Nero cékla és karfiol pesto a legjobb organikus összetevők felhasználásával készül. Alacsony zsírtartalmú, ideális tésztaöntetként vagy pirítósra, szendvicsre kenve. Összetevők: cékla* (41%); hagyma*; karfiol* ( 10%); burgonya*; zeller*; almaecet*; répa*; extra szűz