A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 764 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre. Összetevők: bio durum búzadara, víz. Allergének: glutént tartalmaz
Termék Alce Nero bio durum tagliatelle (szélesmetélt) 250 g hozzá van rendelve egy EAN kód 8009004809604.
Kategória | Tészta |
EAN | 8009004809604 |
Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a Simeto és a Quadrato durum búza, valamint az aprólékos gyártási folyamat és a Dolomitokból származó forrásvíz tiszta, eltéveszthetetlen ízű tésztát hoz létre. Összetevők: bio durum búzadara, víz. Allergének:
Az Alce Nero durum-búzadara paccheri, nagy, cső alakú tészta, hagyományos bio olasz durum búzából készítik (Senatore Cappelli és Saragolla). Kézműves eljárással készült, amely durva extrudálási folyamatot, majd alacsony hőmérsékleten lassan szárítják. Finom íze van, amely
Durum állatfigurás tészta gyerekeknek. Dolomitokból származó forrásvíz felhasználásával. Tárolási információ: száraz és hűvös helyen tárolandó! Származási hely: Olaszország
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tészták különleges szerkezete tökéletesen megtartja és beszívja a szószokat és mártásokat, ezzel lehetővé
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet biztosít a tészta számára, ami különösen alkalmas a mártások áztatására. Az Alce Nero durum búza
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A kész pürék és szószok készítéséhez kiválasztott
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított spenót* (2%). *Organikus. Allergének: glutént tartalmaz
Szafi Free Rövid szélesmetélt - Short tagliatelle száraztészta (gluténmentes, vegán) 200gNövényi fehérjeforrásGluténmentesTojásmentesVegánKukoricamentesSzójamentesÖsszetevők: Hajdinaliszt, ivóvíz, batátaliszt.A termék szezámmagot is feldolgozó bérgyártónk üzemében
Bio alakor ősbúza lisztből készült szélesmetélt tészta. Egyedülálló ízek, páratlan értékek. Az emberiség első gabonájából készített különleges minőségű száraztészta varázslatossá teszi ételeinket, megnyugtatja lelkünket. Csak pár perc, és már tálalhatod is!
Össztevők: bio barnariszliszt, ivóvíz
Szárított és porított bio csalánleveleket adnak a tésztához, ami kissé keserűvé teszi. Ezért a csalános spirelli tészta tökéletes szószokkal, illetve vegán ételek készítéséhez kiváló. Összetevők: durum búzadara*, csalán* (2%). *Organikus. Allergének: glutént tartalmaz
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra szűz olívaolaj * (17%), nádcukor*, müzli * (9,3%) (datolya*, szárított alma darabok*, tört
Organikus durumbúzából készül, beleértve a Senatore Cappelli, Simeto és Quadrato fajtákat, amelyeket dél-olaszországi gazdálkodók termesztenek. A gabonát úgy dolgozzák fel, hogy 4% feletti rosttartalmat garantálnak. Halvány színű és durva felülettel rendelkezik, ami a bronz
Csak olasz paradicsommal készült, egyedülálló ízű. Próbálja ki tésztákkal! Összetevők: rehidrált szárított paradicsom*, napraforgóolaj*, paradicsompüré*, extra szűz olívaolaj* (3%), almaecet*, PDO Parmigiano Reggiano sajt* (tejszín*, só, oltó*), Pecorino sajt* (2,0%)
Az Alce Nero kakaós kekszeket csak extra szűz olívaolajjal, tojás, ízesítőszerek vagy állati zsírok felhasználása nélkül állítják elő. A liszt kizárólag az Olaszországon belül termesztett búzából származik. Tökéletesek minden napszakban, mint tápláló és
Az Alce Nero bio genovai pesztót a legjobb nyers összetevőkből állítják elő.Eredeti olasz recept szerint, extra szűz olívaolajjal és parmezánnal.Jellegzetes, kiegyensúlyozott ízzel büszkélkedhet. Próbálja ki bio tésztával vagy ízletes előételek készítéséhez.Összetevők:
Az eredmény egy olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen aromája és finom íze van. A Prodecoop és a Coop Norandino az Alce Nero-val együtt a Cooperativa Sin Fronteras, a szövetkezet részét képezi, amely a megalakulása óta segítette a nyersanyagok minőségének megőrzését,