A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 257 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Ataisz Vega-Mix Natúr 200 g
Termék Ataisz vega-mix natúr 200 g EAN kóddal van jelölve 5999881861181.
Natúr, SÓMENTES ételízesítő. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető. Ajánljuk: levesekhez, főzelékekhez, mártásokhoz, húsokhoz és minden olyan ételhez, amihez ételízesítőt használna. TIPP: Próbálja ki az ATAISZ jázminrizshez... Összetevők: Zöldség
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez
Natúr pelyhesített rizs Elkészítése: 3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket (édes vagy sós), hozzákeverünk 1 rész rizspelyhet, elzárjuk a lángot lefedjük és kb. 10 percig hagyjuk duzzadni. Allergén információ: A termék, zabot, szezámmagot, zellert, búzát és
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni magasságát
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Ataisz sómentes ételízesítő 200gKizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat:A termék kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, pástétomok ízesítésére, de bátran
A vegán zöld búzafűpor szuperélelmiszer mert, egyedülállóan magas beltartalmi értékkel bír. Könnyen emészthető, alacsony kalóriatartalmú, fehérjék, rostok, vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, klorofill alkotják. Az összetevők jót tesznek a bőrnek, az emésztésnek és az
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután formáljunk belőle nedves kézzel kis golyókat, és süssük aranybarnára forró olajban. Salátával és
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Natur Tanya® Vegán 100% Spirulina - adalékanyagmentes mikroalga, vitalitás, testsúly-kontroll, emésztés.Vegán 100% SpirulinaVEGÁN MINŐSÍTÉSŰ MIKROALGA TABLETTAAKÁR 2000 MG SPIRULINA POR ADAGONKÉNTFEHÉRJEFORRÁS - 66% FEHÉRJETARTALOMMALHOZZÁADOTT ADALÉKANYAGOK NÉLKÜLMESTERSÉGES
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Gyurma, 200 g, ICO Süni, natúr - könnyen formázható gyurma - natúr kivitelben - 10 darabos - kiszerelés: 200 g
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik