A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 469 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával. Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges. Elkészítési javaslat: Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két evőkanál Rapadura nádcukrot vagy Cristallino nádcukrot. Forraljuk fel a fennmaradó tejet, húzzuk le a tűzhelyről, és adjuk hozzá a pudingpor, a tej és a cukor keverékét. Forraljuk fel még egyszer, majd hagyjuk kihűlni. Összetevők: kukoricakeményítő*, tonka bab* földi és tengeri só *= bio gazdálkodásból származik Gyártási hely: Németország Száraz, hűvös helyen tároljuk. Tápérték 100 g termékre: Energia: 1479 kJ/ 348 kcal Zsír: 0 g Ebből telített zsírsav: 0 g Szénhidrát: 87 g Ebből cukor: 0 g Rost: 0 g Fehérje: 0 g Só: 0,09 g
Támogassa minden családtag egészséges fejlődését, és válasszon a gyermekek számára készült játékok nagy választékából. Jó szórakozást a barátokkal, töltse ki az idősek szabadidejét. A játék gyakran egy felnőtt gyermekkori álmának beteljesülése.
A kreatív, interaktív, didaktikus vagy oktató játékok és játékok a legjobb felkészülés gyermekei jövőjére. Engedje meg a gyerekeknek, hogy versenyezzenek és érvényesüljenek a kollektívában.
Fejlessze a legkisebb gyerekek kíváncsiságát és azt a képességet, hogy mindig valami újat fedezzen fel.
Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával. Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges. Elkészítési javaslat: Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két
A valódi bourbon vaníliával ízesített krémes puding készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: keverjük el a pudingport 6 ek. hideg tejjel és 2 ek. cukorral, majd öntsük bele 0,5 liter forró tejbe, és rövid ideig főzzük. Összetevők:
Csodálatosan krémes puding, mely készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: először keverjük el a pudingport 6 evőkanál hideg tejjel és 2 evőkanál cukorral, majd öntsük bele 0,5 liter forró tejbe, és rövid ideig főzzük. Összetevők:
Az egzotikus trópusi tonkafa aromás (bourbon vaníliára emlékeztető ízű) gyümölcsével készült. Kenyérre jól kenhető, nyelven szétolvadó csodálatos ízű krém, desszertek készítésére is kiváló. Összetétel: sovány tejpor* (24%), mandula* (22%), napraforgóolaj*,
Összetétel: tönke* (triticum dicoccum), forrásvíz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Tojást nem tartalmaz. Főzési idő: 8 perc A tönke az ember által termesztett egyik legősibb gabona. Eredeti, természetes, valódi. Mivel az ősi gabona nem keresztezhető, megmaradt eredeti
Összetétel: tönke* (triticum dicoccum), forrásvíz *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Főzési idő: 8 perc. Tojást nem tartalmaz. A tönke az ember által termesztett egyik legősibb gabona. Eredeti, természetes, valódi. Mivel az ősi gabona nem keresztezhető, megmaradt
Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a közömbös ízű méz. 2. A maradék tejet felforralni. 3. A tejet levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert
Összetevők: kókuszreszelék* (47%), rizsszirup*, agavé szirup*, rizssziruppor* (rizsszirup*, napraforgóolaj*, só), teljes kiőrlésű rizsliszt*, ostya* (burgonyakeményítő*, napraforgóolaj*) *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nyomokban glutént, tejet, diófélét, szóját
Ez a müzli a mai napig a Rapunzel eredeti receptje alapján készül. Fennállásuk óta (több mint 40 éve) top termékük, változatlan recepttel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! A frissen pörkölt mogyoró értékes növényi zsírokat ad szervezetünknek, a teljesértékű gabonapelyhek
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% A csokoládéban lévő rizsszirup adja meg a terméknek a teljes tej jellegét. Ajánljuk mindazoknak, akik mindennemű állati eredetű összetevőről le szeretnének mondani, illetve azoknak, akik szívesen próbálnak ki újdonságokat
75% gyümölccsel - összetevők: datolya, zsírszegény kakaópor (10%), sárgabarack, rizsliszt, virágméz (10%), napraforgóolaj, ostya (burgonyakeményítő, napraforgóolaj), bourbon vanília, narancshéjolaj. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Különösen magas gyümölcstartalmú müzlikeverék, több mint 40% napérlelte ízletes gyümölccsel és gabonapelyhekkel, melyek hosszútávon látják el energiával a szervezetet. Természetes cukortartalommal rendelkezik. Összetevők: aprított, szárított gyümölcsök (41%) (füge*,
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 40% Összetétel: nádcukor*, mogyoró* 21%, kakaóvaj*, kakaómassza*, rizsszirup* 7%, kakaópor*, tengeri só*, emulgátor: szójalecitin és bourbon vanília *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban
Összetevők: banán (20%), rizsliszt, datolya (20%), mézes marcipán (15%) (mandula (50%), virágméz), sárgabarack (12%), rizsliszt, virágméz (12%), banánpor (8%), almakockák (7%), almaliszt (3%), napraforgóolaj, ostya (burgonyakeményítő, napraforgóolaj), bourbon vanília. Valamennyi
Összetevők: mazsola napraforgóolajban (38%), vörös áfonya (20%) (áfonya (60%), almalé, napraforgóolaj), kesudió (13%), virágméz (10%), mandulaliszt (10%), sárgabarack (5%), rizsliszt, napraforgóolaj, ostya (burgonyakeményítő, napraforgóolaj), bourbon vanília. Valamennyi
Haas Natural tejszíízű pudingpor laktózmentes, gluténmentes, természetes aromával
A Rapunzel reggeli kásák pillanatok alatt főzés nélkül elkészíthető, tápláló, könnyen emészthető, meleg étkezést biztosítanak. Az összetevők értékes növényi fehérjével és ballasztanyaggal látják el szerveztünket. Elkészítés: 3-5-szörös mennyiségű forró vízzel