24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp - termékleírás

A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke kutyatáp olyan diétás nedveseledel felnőtt kutyák számára, amely tökéletesen megfelel emésztési panaszok esetén. Az egyedülálló ActivBiome+ technológia olyan aktív élelmi rostok keveréke, amelyek táplálják a bélmikrobiomot, és támogathatják a természetes bélműködést. Az ízletes ragu könnyen emészthető alapanyagokból készül, és alcsony zsírtartalommal rendelkezik. Ez hozzájárulhat ahhoz, hogy kutyája emésztőrendszere ne legyen túlterhelve. A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke ezenkívül elektrolitokkal is ellátja kutyája szervezetét, hogy a hányás vagy hasmenés okozta esetleges tápanyagveszteslget kiegyenlítse. A Hill's Prescription Diet Canine Gastrointestinal Biome Ragu jellemzői röviden: Diétás, teljes értékű nedvetáp felnőtt kutyák számára, akut bélrendszeri (felszívódási) rendellenességek csökkentésére, valamint a rossz emésztés kiegyenlítésére Megnövelt elektrolitartalom: megnövel nátrium- és káliumtartalom, segíthet kiegyenlíteni a tápanyagveszteslgeket Alacsony zsírtartalom: csökkentheti a belek túlzott terhelésének kockázatát Emésztés támogatása: psylliummal, mely segítheti a normál bélműködést és a rendszeres székletürítést ActivBiome+ technológia: innovatív receptúra a kutya bélmikrobiomjának támogatására Prebiotikus rostokkal: elősegíthetik az egészséges bélbaktériumok növekedését Klinikailag ellenőrzőtt antioxidánsok: támogathatják a szervezet védekezőképességét

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp - termék paraméterei

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

24x354g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Ragu csirke nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?