3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 14 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp - termékleírás

A Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome kiegyensúlyozott száraztápot kínál speciálisan olyan felnőtt macskáknak, melyek emésztési gondokkal küzdenek. Az eledelt kiváló összetétel jellemzi, ami elősegítheti a belek egészségét. A teljes értékű macskatáp finom csirkével és már könnyen emészthető összetevőkkel készül, például rizzsel és kukoricával. Az eledelt a speciálisan kifejlesztett, innovatív ActivBiome+ technológiával állítják elő, speciális rostokat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak a macskája beleinek mikrobiomjához, s elősegíthetik a rendszeres székletürítést. A Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome gazdag omega-3 zsírsavakban, s jól emészthető receptúrával büszkélkedhet. Kiváló ízének köszönhetően sok cica minden gond nélkül elfogadja ezt a száraztápot. A Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome jellemzői nagy vonalakban: Teljes értékű diétás eledel akut bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítésére, és felnőtt macskák elégtelen emésztésének kiegyensúlyozására Kiegyensúlyozott és könnyen emészthető: jól emészthető receptúra jól felszívódó tápanyagokkal Támogatja az emésztést: hozzájárul a rendszeres, optimális székletürítést ActivBiome+: innovatív technológia támogatja macskája beleinek mikrobiomját DHA-val és EPA-val: omega-3 zsírsavak magas részaránya Oldódó és nem oldható rostok optimális keveréke: különösképp a rostokra érzékeny emésztési zavarok management-jére kifejlesztett, a hasznos bélbaktériumok támogatója Jóízű: sok macska szívesen elfogadja ActivBiome + technológia Forradalmi rostkeverék, ami támogatja macskája beleinek mikrobiomját, valamint általános jó közérzetét is. Ideális emésztés A könnyen emészthető táp kíméletes a gyomorhoz és segíthet, hogy a fontos tápanyagok jobban felszívódjanak. Szabályozott bélműködés Az útifűmagot (psyllium) gyakran használják székrekedés vagy hasmenés esetén. Jótékony hatásal lehet a bélműküdésre, valamint támogathatja a belek egészséges működését. Hasznos bélbaktériumok A prebiotikus rostok táplálják a hasznos bélbaktériumokat, melyek aztán hatékonyabban működnek és támogatják a bél egészségét.

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp - termék paraméterei

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

3kg Hill's Prescription Diet Feline Gastrointestinal Biome csirke száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?