12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 020 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp - termékleírás

Hogy gyomor vagy bél fertőzéséről vagy stressz által kiváltott emésztési panaszokról van szó, mindegy: Ha rendetlenkedik a cica pocakja, az az embernek és az állatnak is kellemetlen. A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke macskatáp egy diétás nedveseledel, amit kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy elősegítse a normál emésztést. Ez a diétás macskatáp jól emészthető receptúra alapján készül, hogy ne terhelje feleslegesen az emésztőrendszert. Különleges ActiveBiome+ formulájával hozzájárulhat ahhoz, hogy támogassa a kiegyensúlyozott bélflórát és a rendszeres székletürítést. A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke macskatáp prebiotikus rostokban és omega-3 zsírsavakban is gazdag. A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke macskatáp jellemzői:Diétás, teljes értékű macskatáp a bélrendszeri felszívódási (abszorpciós) rendelleneségek csökkentésére, valamint a rossz emésztés kiegyenlítéséreActiveBiome+ formula: megemelt prebiotikus rosttartalom, a bélflóra és a rendszeres székletürítés támogatásáraKönnyen emészthető összetevőkkel: például ízletes csirkévelMegnövelt elektrolittartalommal: igényekhez igazított mennyiségű káliummal és nátriummalÉrtékes zsírsavakkal: magas omega-3 zsírsavtartalommal (DHA és EPA)Étvágygerjesztő látvány: apró darabok szószbanNépszerű a macskák körében: sok macska szívesen fogyasztjaTasakokban: praktikus előre kiadagolt tasakokban, egyszerűen nyissa ki és önste a tálkába

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp - termék paraméterei

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

12x85g Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome csirke nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?