2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya - termékleírás

A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke kutyatáp egy diétás száraztáp, ami speciálisan kis termetű kutyáknak lett kifejlesztve, és rossze mésztés, valamin bélrendszeri felszívódási (abszorpciós) rendellenességek esetén ajánlott. Az innovatív ActivBiome+ összetétel hozzájárulhat az optimális bélflórához, ileltve támogathatja a rendszeres székletképződést. A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke kutyatáp kutyák számára könnyen emészthető takarmányalapanyagokat tartalmaz, melyeket a szervezet kiválóan fel tud venni. Ezenkívül megnövelt elektrolit- és rosstartalom jellemzi az eledelt.A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke kutyatáp jellemzői:Diétás teljes értékű táp felnőtt kutyák számára, akut bélrendszeri felszívódási (abszorpciós) rendellenességek enyhítésére és rossz emésztés kiegyenlítéséreKönnyen emészthető alapanyagok: a szervezet kiválóan fel tudja venni jól emészthetőMegnövelt elektrolittartalom: nátrium és kálium magas koncentrációbanActivBiome+: inovatív receptúra, mely támogatja kutyája belének mikrobiomátDHA-val és EPA-val: magas részarényban tartalmaz omega-3 zsírsavatPrebiotikus rostokkal: támogathatja az egészséges bélbaktériumok kialakulásátÚtifümagot is tartalmaz: támogathatja a normál bélműködéstKlinikailag ellenőrzött antioxidánsok: hozzájárulhanakt az immunrendszer támogatásáhozKiváló íz: népszerű a kutyák körében

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya - termék paraméterei

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya - ár és elérhetőség előzményei

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya - egyéb érdekes termékek

2x6kg Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Mini csirke száraztáp kutya - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?