2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp

2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp

2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 870 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke hozzájárulhat ahhoz, hogy kutyája sokáig aktív maradjon és hosszú ideig bírja a közös sétákat. Ez a száraz eledel kiválóan alkalmas közepes termetű, felnőtt kutyák számára, mivel speciálisan úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az ízületek egészségét. A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium kiegyensúlyozott, teljes értékű táp, amit mindennap adhat kedvencének. Ízletes csirkével készül és többek között halolajat is tartalmaz, ami kiváló EPA-forrás. Egy olyan zsírsavról van szó, ami elősegítheti az egészséges porcszövet megőrzését. Ráadásul a benne lévő glükózamin és kondroitin is a porcszövetképződés fontos alkotóelemei. Mindemellett az eledel mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek hozzáadása nélkül. készül. A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke jellemzői: Száraz eledel közepes termetű felnőtt kutyáknak Speciális receptúra az egészséges ízületek és mozgékonyság elősegítése érdekében Finom csirkével: ízletes és fehérjében gazdag, illik a fajtának megfelelő étrendbe Válogatott összetevőkből: kiváló minőségű alapanyagokból készül Glükózaminnal és kondroitinnel: az egészséges porcszövetek fontos alkotóelemei Halolajból származó EPA-val: hozzájárulhat az ízületek porcszövetének egészségéhez Egyedülálló ízzel: magas elfogadási arány a kutyák körében Állatorvosok ajánlásával Mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes

2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2,5kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Medium csirke száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?