2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp

2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp

2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 53 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke speciálisan nagy testű kutyáknak kifejlesztett eledel, ami hozzájárulhat az ízületek egészségének megőrzéséhez és a kutya mozgékonyságának javulásához. Igazán meggyőző kiegyensúlyozott receptúrájával, kiváló minőségű összetevőivel és fenséges ízével. A kutyatáp finom csirkével készül és olyan összetevőket tartalmaz, mint a glükózamin és a kondroitin, amelyek fontosak az egészséges porcok képződéséhez. Ezenkívül halolaj is van benne, ami EPA-forrásként szolgál - egy olyan telítetlen zsírsav, ami segíthet az egészséges porcszövet megőrzésében. A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke eledelt állatorvosok ajánlják. Kiválóan alkalmas teljes értékű tápként kutyusa napi táplálására. A Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke jellemzői: Száraz eledel nagy termetű felnőtt kutyáknak A egészséges ízületek támogatása érdekében fejlesztették ki Finom csirkével: állati fehérjében gazdag Minőségi összetevőkből: kiváló minőségű válogatott alapanyagokból készül Glükózaminnal és kondroitinnel: az egészséges porcszövetek fontos alkotóelemei Halolajból származó EPA-val: hozzájárulhat a porcszövet egészségéhez Egyedülálló ízzel: magas elfogadási arány a kutyák körében Igazoltan jó: állatorvosok ajánlásával Mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes

2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Healthy Mobility Large Breed csirke száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?