2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Puppy 1 Medium csirke eledelt speciálisan nagy termetű fajták kölykeinek fejlesztették ki, ami hozzájárulhat kedvence optimális növekedéséhez. Tápanyagprofilját a kölykök szükségleteihez igazították. Ez a kölyöktáp csirkéből készül és igazán meggyőző fenséges ízével. Értékes fehérjékkel látja el négylábúját, ami támogathatja az izomzat felépítését és megőrzését. Ezenkívül a halolajból származó DHA hozzájárulhat a szem- és az agyműködés megfelelő fejlődéséhez. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom elősegítheti a kontrollált csontnövekedést és az erős fogazat, illetve csontozat kialakulását. A Hill's Science Plan Puppy 1 Medium csirke tápot állatorvosok ajánlják és kiváló minőségű alapanyagokból készül. Előállítása során teljes mértékben mellőzték a mesterséges aromákat, színezékeket és tartósítószereket. A Hill's Science Plan Puppy 1 Medium csirke jellemzői: Száraz eledel közepes testű fajták kutyakölykeinek Az egészséges növekedésért: optimális tápanyagprofil közepes termetű kölyköknek Kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal: fontos az erős csontozat és fogazat támogatása szempontjából Halolajból származó DHA-val: elősegítheti a szemek és az agyi működés megfelelő fejlődését Minőségi fehérjével: hozzájárulhat az izomzat felépítéséhez és megőrzéséhez Az ellenálló képesség javítása: támogathatja ebe vitalitását és immunrendszerét Egyedülálló ízzel: magas elfogadási arány a kutyák körében Állatorvosok ajánlásával Mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes A kiegészítésként kínált nedvestápról az alábbi linken találhat további információt: Hill's Science Plan Puppy 1 csirke Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a száraztápot kizárólag a 239296.14, 239296.10, 239296.12, vagy 239296.11 termék kosárba helyezésével tudja megrendelni. Nedvestápot is vásárolhat hozzá száraztáp NÉLKÜL. Amennyiben a száraz kutyatáp nem elérhető, attól függetlenül a nedves változatot még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp - termék paraméterei

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

2x14kg Hill's Science Plan Puppy Healthy Development Medium csirke száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?