14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp

14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp

14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 451,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Adult 1 + Sensitive Stomach Skin Medium csirke kiegyensúlyozott száraz eledel, amelyet érzékeny gyomrú és emésztési panaszokra hajlamos, felnőtt kutyáknak fejlesztettek ki. Prebiotikus rostokkal dúsított, ami támogathatja a normál bélflóra és az optimális emésztés kialakulását. A kutyatáp ízletes csirkéből készül és fenséges ízével nap, mint nap kényezteti kedvencét. Omega-6 zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak az egészséges bőrhöz és a fénylő bundához. Könnyen emészthető, ezért ideális érzékeny kutyusoknak. A Hill's Science Plan Adult 1 + Sensitive Stomach Skin Medium csirke kizárólag minőségi összetevőkből áll és előállítása során mellőzték a mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. A Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach Skin Medium csirke jellemzői: Száraz eledel közepes testű, felnőtt kutyáknak Speciálisan érzékeny emésztésű ebeknek kifejlesztve Csirkével: könnyen emészthető és ízletes Prebiotikus rostokkal: az optimális emésztés és a normál bélflóra érdekében E-vitaminnal és omega-6 zsírsavakkal: az egészséges bőr és szép bunda támogatásáért Kiváló minőség: elsőrangú összetevőkből készül Állatorvosok ajánlásával Mesterséges aromáktól, színezékektől és tartósítószerektől mentes Könnyen emészthető Könnyű emészthetőség az optimáls tápanyagfelvétel és a széklet egyszerűbb összegyűjtése érdekében. Normál bőr és csillogó bunda E-vitamin és Omega-6, ami táplálja a bőrt és támogathatja a selymes, csillogó bundát. Finom íz Teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel remek ízzel, melyet kedvelnek a kutyák. Természetes bélbaktériumok Prebiotikus rostok, melyek támogathatják a hasznos bélbaktériumok szaporodását, a mikrobiomok ideális egyensúlya érdekében.

14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp - egyéb érdekes termékek

14kg Hill's Science Plan Adult 1+ Sensitive Stomach & Skin Medium csirke száraz kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?