1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 220 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp - termékleírás

A Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach Skin csirkéből származó, értékes állati fehérjéket tartalmaz. A speciális rostkeverék hozzájárul a belek egészségéhez. A telítetlen omega-3 és omega-6-zsírsavak, valamint egyéb tápláló összetevők ápolják a bőrt, kiegészítik a benne lévő természetes olajokat és fénylő szőrzetet varázsolnak kedvencének. Ezen felül az ízletes száraztáp nagy mennyiségben tartalmaz klinikailag tesztelt antioxidánsokat, valamint vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott keverékét. Kiváló minőségű eledel, amelyet az állatorvos ír fel és hatékonyan segít cicájának, hogy fenntartsa bőre, szőre és gyomor-bél rendszere egészségét. A Hill's Science Plan Adult Sensitive Stomach Skin csirke száraztáp jellemzői: Kiegyensúlyozott szárazeledel 1 év feletti macskáknak Speciális rostkeverékkel: bélszabályozó hatással, támogatja a gyomor-bél rendszer egészségét Magas omega-3 tartalommal: a telítetlen zsírsavak elősegítik a rugalmas bőr és fénylő szőrzet kialakulását Táplálja a bőrt: kiegészíti a bőrben lévő természetes olajokat, ápolja azt és fényes szőrzetet varázsol kedvencének Vitálanyagokban gazdag: vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, béta-karotinnal és klinikailag tesztelt antioxidánsokkal az optimális fizikai állapotért és a jobb ellenállóképességért Állatorvosok ajánlásával: hatékony eledel, amelyet gyakran írnak fel az állatorvosok

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp - termék paraméterei

KategóriaFehérjék

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp - ár és elérhetőség előzményei

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp - egyéb érdekes termékek

1,5kg Hill's Science Plan Feline Adult Sensitive Stomach & Skin csirke száraz macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?