Trekking cipő Grisport Trecker 20

Trekking cipő Grisport Trecker 20

Trekking cipő Grisport Trecker 20

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 52 683 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trekking cipő Grisport Trecker 20 - termékleírás

Trekking cipő Grisport Trecker 20 Kényelmes unisex túracipő minimális varrásokkal.  Kialakítása nagyon kényelmes. A bokarész jól párnázott - ezen a részen puha bőrt használnak.  Az újonnan kifejlesztett Vibram talp jól párnázott a több, különböző sűrűségű rétegből álló középtalpnak köszönhetően. Ezért a futófelület nagyon puha és kényelmes.  A felső talp mintázata csúszásmentes. A cipő a Spo-Tex membránnak köszönhetően jól védi tulajdonosát a nedvességtől és a hidegtől. A kiváló minőségű marhabőr nubuk felsőrész vízlepergető. A modell jól használható rövidebb és hosszabb túrákhoz könnyű és közepesen igényes terepen. Paraméterek Felső - marhabőr nubuk vízlepergető bevonattal Membrán - Spo-Tex Talp - Vibram Grisport Középső talp - PU Súly - 1170 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Trekking cipő Grisport Trecker 20

Termék Trekking cipő Grisport Trecker 20 csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik Grisport, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Trekking cipő Grisport Trecker 20 - termék paraméterei

nagyság36
nagyság37
nagyság38
nagyság39
nagyság40
nagyság41
nagyság42
nagyság43
nagyság44
nagyság45
nagyság46
nagyság47
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Trekking cipő, Túracipő
MárkaGrisport
E-shopGamisport.hu

Trekking cipő Grisport Trecker 20 - ár és elérhetőség előzményei

Trekking cipő Grisport Trecker 20 - egyéb érdekes termékek

Trekking cipő Grisport Trecker 20 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?