Cipő Grisport Sella

Cipő Grisport Sella

Cipő Grisport Sella

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 43 635 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Grisport Sella - termékleírás

Cipő Grisport Sella Megbízható cipő, amit 'kap' a kényelmet. Már felső alakja úgy van kialakítva, hogy lehetővé tegye a lábát úgy érezte, hogy a papucs. Bélelt Horonykivágó Spitz és sarok részek bizonyítják. Talp talp ellenére robusztus megjelenésű nagyon könnyű, ami természetesen pozitívan befolyásolja a teljes súlya a modell. Cipő tökéletes azok számára, akik inkább a kényelem a kirándulásokkal és azt akarja, hogy védeni kell a hideg és a nedvesség. Ez is jól használható, mint a téli sport orientált cipő viselése. Felső - gabona marhabőr Dakar Membrán - Gritex Talp - gumi - Új túrázás Talp - PU Súly - 1100 g (pár vel. 39.) Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő Grisport Sella

Termék Cipő Grisport Sella termékcsoporthoz tartozik Trekking cipő, a márkához tartozik Grisport, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő Grisport Sella - termék paraméterei

nagyság36
nagyság37
nagyság38
nagyság39
nagyság40
nagyság41
nagyság42
nagyság43
nagyság44
nagyság45
nagyság46
nagyság47
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaGrisport
E-shopGamisport.hu

Cipő Grisport Sella - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Grisport Sella - egyéb érdekes termékek

Cipő Grisport Sella - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?