Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket - termékleírás

Torta- vagy desszert-topper 3D nyomtatóból. Bioplasztikból készült. A Boldog szülinapot feliratú tortadíszt kis tételben nyomtatták ki 3D nyomtatóval. Javasoljuk, hogy használat előtt langyos vízben és mosószerrel mossa ki. Nem ajánlott mosogatógépben mosogatni, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius-fok) öblítse le. A mosogatógépekben használt sók és vegyi anyagok, valamint a magas hőmérsékletű víz nem alkalmasak a bioplasztikára, amelyből a gyufákat nyomtatták. Ezért a 3D nyomtatott termékek tisztítására a legmegfelelőbb módszer a vízsugár alatti öblítés, majd a maradék tésztadarabok vagy massza megtisztítása hosszú sörtéjű kefével. A tapaszokat nem szabad 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek kitenni, és nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozások nem károsak. Anyag: bioplasztikus PLA 3D nyomtatókhoz, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas tanúsítvánnyal Méretek: Magasság felirattal együtt 12,5 cm, felirat önmagában 4,5 cm szélesség 11 cm anyagvastagság 3 mm Szín: fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik 3D nyomtatás, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az fekete, anyagi változat az Bioplasztikus PLA.

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket - termék paraméterei

SzínFekete
AnyagBioplasztikus PLA
Kategória3D nyomtatás
MárkaDortmarket
Színfekete
AnyagBioplasztikus PLA

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Tortatető Boldog szülinapot - 3D nyomtatás - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?