Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket - termékleírás

Torta- vagy desszert-topper 3D nyomtatóból. Bioplasztikból készült. A Sok boldogságot szív vel feliratot tartalmazó tortadísz kis tételben 3D nyomtatóval nyomtatták ki. Javasoljuk, hogy használat előtt langyos vízben és mosószerrel mossa ki. Mosogatógépben való mosásra nem alkalmas, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius-fok) öblítse le. A mosogatógépekben használt sók és vegyi anyagok, valamint a magas hőmérsékletű víz nem alkalmasak a bioplasztikára, amelyből a gyufákat nyomtatták. Ezért a 3D nyomtatott termékek tisztítására a legmegfelelőbb módszer a vízsugár alatti öblítés, majd a maradék tésztadarabok vagy massza megtisztítása hosszú sörtéjű kefével. A tapaszokat nem szabad 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek kitenni, és nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozások nem károsak. Anyag: bioplasztikus PLA 3D nyomtatókhoz, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas tanúsítvánnyal Méretek: Magasság a felirattal együtt 14 cm, a felirat önmagában 6 cm szélesség 11 cm anyagvastagság 3 mm Szín: fekete

Termék Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket termékcsoporthoz tartozik 3D nyomtatás, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az fekete, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket - termék paraméterei

SzínFekete
AnyagBioplasztikus PLA
Kategória3D nyomtatás
MárkaDortmarket
Színfekete
AnyagBioplasztikus PLA
E-shopCukraszvilag.hu

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Tortatető Sok boldogságot szívvel - 3D nyomtatás - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?