Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket - termékleírás

Torta- vagy desszert-topper 3D nyomtatóból. Bioplasztikból készült. A Všetko nejlepší (szlovákul minden jót) feliratú torta tetejét kis tételben nyomtatták ki 3D nyomtatóval. Javasoljuk, hogy használat előtt langyos vízben és mosószerrel mossa ki. Mosogatógépben való mosásra nem alkalmas, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius-fok) öblítse le. A mosogatógépekben használt sók és vegyi anyagok, valamint a magas hőmérsékletű víz nem alkalmasak a bioplasztikára, amelyből a gyufákat nyomtatták. Ezért a 3D nyomtatott termékek tisztítására a legmegfelelőbb módszer a vízsugár alatti öblítés, majd a maradék tésztadarabok vagy massza megtisztítása hosszú sörtéjű kefével. A tapaszokat nem szabad 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek kitenni, és nem szabad közvetlen napfénynek kitenni. Az idő múlásával bekövetkező színváltozások nem károsak. Anyag: bioplasztikus PLA 3D nyomtatókhoz, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas tanúsítvánnyal Méretek: Magasság a felirattal együtt 13 cm, maga a felirat kb. 3 cm a szavak szélessége 7,5 és 8 cm az anyag vastagsága 53 mm A folt két részből áll - minden szónak saját alapja van. Szín: fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik 3D nyomtatás, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az fekete, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket - termék paraméterei

SzínFekete
AnyagBioplasztikus PLA
Kategória3D nyomtatás
MárkaDortmarket
Színfekete
AnyagBioplasztikus PLA
E-shopCukraszvilag.hu

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Všetko najlepšie tortadísz - 3D nyomtatás - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?