Ha új termékeket keres a kategóriából Bulgur, jelenleg több mint kínálatból választhat 10 márkától és több mint 20 Termékek. A csoport legjobb termékei Bulgur az évre 2024 alább találhatók. A legnépszerűbb márkák között, amelyek a kategória termékeit kínálják Bulgur tartozni vmihez Ataisz, Bulgur Natura, Naturmind, BiOrganik, Bulgur Rapunzel, Greenmark, Lestello, Bulgur Csuta, Lorenzo a Organika. Minden márka
Tudtad, hogy a csoport legdrágább termékei Bulgur még ennél is többe kerülhetnek 1 500Ft? Ha érdekel a megfizethetőbb, készülj fel 666Ft. A csoport legolcsóbb termékei Bulgur ért vásárolható meg 491Ft. Tiéd a választás!
A legnagyobb termékválaszték az e-shopokban érhető el a Bioszallito.hu. Minden eshop
Termékek a kategóriából Bulgur nem az egyetlenek, amelyeket itt találhat. Próbálja ki a keresést, és válasszon a termékek széles kínálatából otthoni, műhelyben, kertben vagy üzletben.
Tökéletes összetevője a leveseknek, salátáknak és töltött zöldségeknek. Durumbúza töret, gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban - B- és E-vitamin, valamint vas is található benne. Glikémiás indexe 46, míg a rizsé 70-90 körül van – közkedvelt diétás
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban). Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takarék lángon főzzük, majd a
Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót, tartósítószert, színezéket
bulgur (búzatöret) (Törökország), fűszerek (oregánó, petrezselyem levél, szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák (EU), vöröshagyma, paradicsom pehely (Kína))
A bulgur -más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Glikémiás indexe alacsonyabb, mint a rizsnek. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez, de kicsit pergősebb az állaga, és gyakorlatilag percek alatt kész. Nagyon jól átveszi az ízeket, ezért népszerűek
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek” is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A bulgur lényegesen egészségesebb és gyorsabban elkészül, mint a rizs. Különösen magas az E-vitamin
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják. Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza
Előfőzött, tört bezostye (tarbúza) búzaszemek, kellemes, diós íze változatos ételek elkészítését teszi lehetővé. 200 g-os bulgur egytál; Ataisz termék köretek készítéséhez
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
A BIO Bulgur egy kuszkuszhoz hasonló gabonaféle, ugyanolyan könnyű elkészítéssel. Kellemes aromája és enyhén édeskés, diós íze van. Garantáltan nem a konyhaszekrényben fog megromlani, mivel rizottó, leves, zabkása és saláta készítéséhez is felhasználható. A termék
A reformkonyhában sokoldalúan elkészíthető. 500 g-os bulgur; Csuta termék köretek készítéséhez
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, kölessel
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret. A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel. Kiváló