A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 293 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret. A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel. Kiváló helyettesítő köret bármilyen ételhez amelyet rizzsel elkészítve ismerünk, de nagyon sok más étel kiegészítője lehet.
Termék Lorenzo bulgur 1000 g az EAN kód írja le 5999886475147.
Kategória | Bulgur |
EAN | 5999886475147 |
Tudta-e, hogy a bulgur, más néven török búza, vagy török rizs, valójában rozsban gazdag durumbúza töret. A még éretlen, vagy a meghántolt érett búzaszemeket párolják, kiszárítják, majd durvára összetörik. Főzése az előpárolás miatt rövidebb időt igényel. Kiváló
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, kölessel
Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg. Célszerű a főzési idő letelte után a fedő levétele nélkül pár percig saját gőzében állni hagyni. Extra tipp: tegyen a főzővízbe Ataisz Vega-Mix-et
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
A reformkonyhában sokoldalúan elkészíthető. 500 g-os bulgur; Csuta termék köretek készítéséhez
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják. Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek” is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A bulgur lényegesen egészségesebb és gyorsabban elkészül, mint a rizs. Különösen magas az E-vitamin
Bulgur (durumbúza töret), szárított hagymakeverék (5%) (vöröshagyma, póréhagyma, metélőhagyma változó arányban). Elkészítés: egy csésze bulgurt két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az
Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót, tartósítószert, színezéket
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
Ez egy finom gabonaféle, mely egy rostban gazdag búza töret. Törökországban és a Közel-Keleten a legnépszerűbb, de fogyasztják Dél-Európában, Indiában és egyre gyakrabban hazánkban is. A búzaszemeket a teljes érés előtt betakarítják, meghántolják, majd párolják és
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takarék lángon főzzük, majd a
Tökéletes összetevője a leveseknek, salátáknak és töltött zöldségeknek. Durumbúza töret, gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban - B- és E-vitamin, valamint vas is található benne. Glikémiás indexe 46, míg a rizsé 70-90 körül van – közkedvelt diétás
Előfőzött, tört bezostye (tarbúza) búzaszemek, kellemes, diós íze változatos ételek elkészítését teszi lehetővé. 200 g-os bulgur egytál; Ataisz termék köretek készítéséhez
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
bulgur (búzatöret) (Törökország), fűszerek (oregánó, petrezselyem levél, szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák (EU), vöröshagyma, paradicsom pehely (Kína))
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
Összetétel: előfőzött, aprított keménybúza* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Rizst, kölest helyettesítő köret, a teljes értékű konyha nélkülözhetetlen eleme. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: olasz-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia:
Elkészítés: Egy kisebb lábosban 450 ml vizet forralunk. Ha felforrt, levesszük a tűzről és beleöntjük a tasak tartalmát. Alaposan elkeverjük és 20 percig lefedve (!) állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. TIPP: