A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 531 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni lefedve 10-15 percig. Salátával vagy gabonafasírttal is tálalható. Nem tartalmaz sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítószert. A termék zellert, szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Összetevők: bulgur, szárított zöldségek, fűszerek. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1515 kJ/357 kcal Fehérje: 10,3 g Szénhidrát: 78 g Zsír: 1,2 g
Termék Ataisz bulgur köret hagymás-paradicsomos 200 g EAN kóddal rendelkezik 5999885872510.
Kategória | Bulgur |
EAN | 5999885872510 |
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takarék lángon főzzük, majd a
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
bulgur (búzatöret) (Törökország), fűszerek (oregánó, petrezselyem levél, szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák (EU), vöröshagyma, paradicsom pehely (Kína))
Előfőzött, tört bezostye (tarbúza) búzaszemek, kellemes, diós íze változatos ételek elkészítését teszi lehetővé. 200 g-os bulgur egytál; Ataisz termék köretek készítéséhez
Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg. Célszerű a főzési idő letelte után a fedő levétele nélkül pár percig saját gőzében állni hagyni. Extra tipp: tegyen a főzővízbe Ataisz Vega-Mix-et
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Elkészítés: Egy kisebb lábosban 450 ml vizet forralunk. Ha felforrt, levesszük a tűzről és beleöntjük a tasak tartalmát. Alaposan elkeverjük és 20 percig lefedve (!) állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. TIPP:
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben
A reformkonyhában sokoldalúan elkészíthető. 500 g-os bulgur; Csuta termék köretek készítéséhez
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur. A barna bulgur fekete búzából koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű salátában fogyasztják. Teljes értékű, egészséges táplálék, mivel a búza
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban közkedvelt ízletes köretet készítenek belőle
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Egyszerű, gyors, kiadós. 200 g-os hagymás rizottó; Ataisz termék köretek készítéséhez