A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 556 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni lefedve 10-15 percig. Salátával vagy gabonafasírttal is tálalható. Nem tartalmaz sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítószert. A termék zellert, szezámmagot, búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült. Összetevők: bulgur, szárított zöldségek, fűszerek. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1515 kJ/357 kcal Fehérje: 10,3 g Szénhidrát: 78 g Zsír: 1,2 g
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
Az ATAISZ Paradicsomos Barnarizs köret egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő sós vízbe. ( A termék hozzáadott sót nem tartalmaz. ) Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál
Rizs , bulgur, vöröslencse , paradicsom pehely, szárított zöldségek keveréke (sárgarépa,fehérrépa, petrezselyemlevél és gyökér)
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takarék lángon főzzük, majd a
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól számítva főzzük 25 percig takarékon. Ezután vegyük le a tűzhelyről, és hagyjuk állni
bulgur (búzatöret) (Törökország), fűszerek (oregánó, petrezselyem levél, szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák (EU), vöröshagyma, paradicsom pehely (Kína))
Tradicionális gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és
Előfőzött, tört búzaszemek. Köretként vagy főételként ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. 500 g-os bulgur; Ataisz termék köretek készítéséhez
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Előfőzött, tört bezostye (tarbúza) búzaszemek, kellemes, diós íze változatos ételek elkészítését teszi lehetővé. 200 g-os bulgur egytál; Ataisz termék köretek készítéséhez
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takaréklángon főzzük, majd a tűzről lehúzzuk, és lefedve (!) 10-15 percig állni hagyjuk
Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt fő meg. Célszerű a főzési idő letelte után a fedő levétele nélkül pár percig saját gőzében állni hagyni. Extra tipp: tegyen a főzővízbe Ataisz Vega-Mix-et
Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig takaréklángon főzzük, majd a
Elkészítés: Egy kisebb lábosban 450 ml vizet forralunk. Ha felforrt, levesszük a tűzről és beleöntjük a tasak tartalmát. Alaposan elkeverjük és 20 percig lefedve (!) állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban aranybarnára sütjük. TIPP:
Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom (Kína) vöröshagyma (Kína), tört chili (Kína). Összetevők: lencse (Kanada), vöröslencse (török), szárított sárgarépa, paszternák (EU), szárított paradicsom
Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 700 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan használjuk kedvenc leveskockánkat, ételízesítőnket vagy Ataisz vegantériát. A termék sót nem tartalmaz!!) Ezután öntsük bele a
radicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Hozzáadott sót, aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: Keverjük a tasak tartalmát 600 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, majd keverjük el alaposan. Hagyjuk állni lefedve 15 percig. Zöld salátával és