Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 485 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket - termékleírás

Torta- vagy desszert-topper 3D nyomtatóból. Bioplasztikból készült. Születésnapi torta topper 49+ Nem éppen etikett egy nő életkorát megkérdezni, de ez a tortadíszítés minden kérdést a titok fátyla alá rejt, és még mindig teret enged a képzeletnek. És vicces:-) A 49+ alakú tortadíszítő kis tételben, 3D nyomtatóval készült. Használat előtt ajánlott langyos vízben és mosószerrel kimosni. Tisztítási módszer Nem mosogatógépben mosható, csak alacsonyabb hőmérsékleten (40 Celsius fokon) öblítsd le. A 3D nyomtatott termékek tisztítására a vízsugár alatti öblítés a legmegfelelőbb módszer. Hosszú sörtéjű kefét használhat a maradék tészta- vagy pasztadarabok megtisztításához. Megfelelő használat A tapaszokat nem szabad 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek kitenni. Nem tanácsos a gyufákat közvetlen napfénynek kitenni. Az idővel bekövetkező színváltozások nem károsak. Műszaki adatok Anyag: PLA bioműanyag 3D nyomtatókhoz, élelmiszerrel érintkezésre alkalmas tanúsítvánnyal. Méretek: magasság a dugóval együtt 13 cm, a számjegyek szélessége 7,5 cm, vastagság 4 mm. Gyakran ismételt kérdések Milyen anyagból készült a topper? A topper PLA bioműanyagból készült, amely 3D nyomtatókhoz alkalmas, és élelmiszerrel érintkező tanúsítvánnyal rendelkezik. Hogyan tisztítható a topper? Javasoljuk, hogy a topper langyos vízben és mosószerrel mossa ki. Mosogatógépben nem ajánlott mosogatni, de alacsonyabb hőmérsékleten átöblíthető. A legjobb módja a tisztításnak a vízsugár alatti öblítés és egy hosszú sörtéjű kefe használata. Kitehetem a topper magas hőmérsékletnek? Nem, a topper nem tehető ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek.

Termék Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket termékcsoporthoz tartozik 3D nyomtatás, a márka gyártja Dortmarket, a színes változat az fehér, anyagi változat az Bioplasztikus PLA, az eladó ajánlatában Cukraszvilag.hu.

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket - termék paraméterei

SzínFehér
AnyagBioplasztikus PLA
Kategória3D nyomtatás
MárkaDortmarket
Színfehér
AnyagBioplasztikus PLA
E-shopCukraszvilag.hu

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket - ár és elérhetőség előzményei

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket - egyéb érdekes termékek

Születésnapi topper - 49+ - fehér - 3D nyomtatás - Dortmarket - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?