LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 284,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható - termékleírás

A Pawel segítségével könnyedén beépítheti a világítást a belső térbe. Ezt az álmennyezeti lámpát szépen elrejtheti álmennyezetében. Hasznos lehet például irodában, bemutatóteremben vagy váróteremben. A Pawel alumíniumból és műanyagból készült. Az integrált LED-es világítás 3900 lumen fénykibocsátással és 3000 - 6000 Kelvin színhőmérsékletűvel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy sok fehér fényt ad. A LED 3 fokozatban Kelvin fokozatban szabályozható, ami azt jelenti, hogy saját be-/kikapcsolóddal szabályozhatod. Mélysége 59,5 cm, magassága 3 cm, hossza 59,5 cm. Adjon több fényt a terében a Pawel segítségével!

Termék LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Shada az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Shada, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható termékcsoporthoz tartozik LED világítás, márka kínálatában szerepel Shada az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható - termék paraméterei

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható - ár és elérhetőség előzményei

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható - egyéb érdekes termékek

LED panel rendszer mennyezethez, fehér, négyzet alakú, Kelvin - Pawel fokozatban szabályozható - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?