A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 465 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
MŰKÖDTETÉS MÁZZAL: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. 500 g mennyiségű sötét máz - édességekhez való cukrászsütemények. Összetevők: Cukor, növényi zsír (nem edzett,pálmaolaj), növényi olaj (nem edzett,kókuszdió), alacsony zsírtartalmú kakaópor, savópor,emulgeálószerek: szója lecitin (E322) és trisztearátszorbit (E492), aroma: vanília. Átlagos táplálkozási értékek 100 g-ban: Energiaérték: 2407 kJ / 578 kcalFehérje: 3,0 gSzénhidrátok: 50,0 gZsírok: 40,0 g
Szín | Barna |
MŰKÖDTETÉS MÁZZAL: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. | 500 g
Zsíros banán máz - banán ízű, sárga színű, nem törik a desszertek vágásakor, fagyasztható, desszertekhez és teasüteményekhez egyaránt kiváló, súlya 500g. | A JÉG KEZELÉSE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen
Zsíros 'csokoládémáz', a karamell ízével és színével, azaz rozsdabarna színnel - sütemények, tekercsek, kis torták leöntésére szolgál. Szállított súly 500g A máz fagyasztható, így a háziasszonyok számára, akik nem fogyasztják el az egész csomagot, könnyen tárolhatják
Zsíros eper máz - rózsaszínű, eper ízű, szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500g.A JÉG KEZELÉSE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a hőmérsékleten
Zsíros narancsmáz - narancsszín narancsolajjal, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 500 g. |
Kávéízű zsírmáz, fagyasztható, nem törik a sütemények vágásakor, zsírral enyhén hígítva kiválóan alkalmas a kis sütemények kínálatának bővítésére. Súly 500 g | A MÁZ KEZELŚESE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-on olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Citromízű zsírmáz - fagyasztható, nem törik a desszertek vágásakor, kissé hígítva az apró cukorkákhoz. Súly 500g
Zsíros fehér cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500g. |
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500 g. | A JÉG KEZELÉSE: minden
Zsíros tejmáz - klasszikus desszertekhez és kis teasüteményekhez, finom ízű, nem törik vágáskor és könnyen fagyasztható, súlya 500g. | A MÁZ KEZELÉSE: minden egyes fagyasztó legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. 25-30°C-ra temperáljuk - ez az a hőmérséklet, amelyen a
Zsíros narancsmáz - narancsszín narancsolajjal, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | Használat: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
CITROMSAV 500 G Étkezési, sőt gyógyszerkönyvi minőségű Citromsav-monohidrát. (E330) Szörpök, üdítők,dzsemek, gyümölcsborok készítésére. Savanyúságok, befőttek tartósítására. A gyümölcs megtartja eredeti színét és zamatát, a savanyúság kemény, ropogós és friss
MŰKÖDTETÉS öntettel: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. | 3000 g
Királyi máz, alkalmas sütemények díszítésére vagy figurák csatolására. A királyi máz segítségével modellező agyag és marcipán figurákat csatolhat. Töltheti tésztazsákokban vágott csővel, és díszítheti a legjobban bevont tortákat csipkemintákkal, kekszekkel,
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | A JÉG KEZELÉSE: minden
Sötét csokoládé díszítés. Méret 24x50 mm. Csomagolva 500 db/650g. | ÖsszetevőkKakaómassza CukorCsökkentett zsírtartalmú kakaóporEmulgeálószer: E322 (napraforgó lecitin) Természetes vanília aroma. | | Tápértékek | Hivatkozás
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
Gyapjú nyakkendője Kama S01 108 sötét kék Vékony és rugalmas polár Tecnostretch nákčník 240 g Lehet használni, mint egy multifunkcionális sál Méretek: 25x37cm Az alapvető szabályok kezelésére készült termékek gyapjú Kézi mosás - A terméket kell kézzel mosni langyos
Tűlevél étcsokoládéból Éles, sötét csokoládé tűlevelek sütemények, csészék és tea díszítéséhez. A tűlevél hossza körülbelül 3 cm. | Összetevők: cukor, kakaópaszta, kakaózsír, szója lecitin, természetes aroma - vanília. | Készült EU-ban. | Súly: 500 g |
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A
Rózsaszín máz a süteményekben. Epres cukormáz mindennel - rózsaszín eper ízű és aromájú. Ennek a cukormáznak a nagy előnye a gyártási módja - a korongok, amelyek könnyebben olvadnak és adagolhatók. Súly 250 g |
Sötét máz cukrászati termékek mártogatásához és öntözéséhez. Csehországban készült. A kiszállított csomag súlya 15 kg. |
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális