A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 185 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500 g. A JÉG KEZELÉSE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a hőmérsékleten dolgozzon a cukormázzal. A magasabb hőmérséklet az olvadás során károsítja a cukormáz szerkezetét - csomók stb.
Szín | Piros |
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500 g. | A JÉG KEZELÉSE: minden
Rugalmas zsírbevonat cukrászati és sütőipari termékek díszítésére, cseresznye ízesítéssel. Zsíros cseresznyemáz - piros színű, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | A JÉG KEZELÉSE: minden
MŰKÖDTETÉS öntettel: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. | 3000 g
Zsíros narancsmáz - narancsszín narancsolajjal, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 500 g. |
Mártásokhoz, sűrítéshez... Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez. SŰRÍTÉS: Hideg folyadékkal összekeverni és folyamatos keverés mellett a forrásban lévő folyadékhoz önteni
MŰKÖDTETÉS MÁZZAL: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb. | 500 g
Kávéízű zsírmáz, fagyasztható, nem törik a sütemények vágásakor, zsírral enyhén hígítva kiválóan alkalmas a kis sütemények kínálatának bővítésére. Súly 500 g | A MÁZ KEZELŚESE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-on olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Zsíros tejmáz - klasszikus desszertekhez és kis teasüteményekhez, finom ízű, nem törik vágáskor és könnyen fagyasztható, súlya 500g. | A MÁZ KEZELÉSE: minden egyes fagyasztó legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. 25-30°C-ra temperáljuk - ez az a hőmérséklet, amelyen a
Citromízű zsírmáz - fagyasztható, nem törik a desszertek vágásakor, kissé hígítva az apró cukorkákhoz. Súly 500g
Zsíros banán máz - banán ízű, sárga színű, nem törik a desszertek vágásakor, fagyasztható, desszertekhez és teasüteményekhez egyaránt kiváló, súlya 500g. | A JÉG KEZELÉSE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen
Zsíros 'csokoládémáz', a karamell ízével és színével, azaz rozsdabarna színnel - sütemények, tekercsek, kis torták leöntésére szolgál. Szállított súly 500g A máz fagyasztható, így a háziasszonyok számára, akik nem fogyasztják el az egész csomagot, könnyen tárolhatják
Zsíros eper máz - rózsaszínű, eper ízű, szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500g.A JÉG KEZELÉSE: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a hőmérsékleten
Zsíros fehér cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 500g. |
Zsíros narancsmáz - narancsszín narancsolajjal, aromás máz, amely szeleteléskor nem törik, fagyasztható, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súlya 3 kg. | Használat: minden egyes jegesedés legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabokkal - ezúttal egy meggyes sűrítő. Ár csomagonként - 500g |
Kávéízű zsírmáz, fagyasztható, nem törik a sütemények vágásakor, zsírral enyhén hígítva kiválóan alkalmas a kis sütemények választékának bővítésére. Súly 3000 g | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-on olvad meg. 25-30 °C-ra temperáljuk - ez az a
Citromízű cukormáz- fagyasztható, nem törik a desszertek vágásakor, kissé hígítva az apró cukorkákhoz. Súly 3000g | összetétel | Cukor, növényi zsír (nem keményített, pálma), növényi olaj (nem keményített, kókuszdió), laktóz,savópor, tejfehérje, emulgeáló szerek: szója
Zsíros tejmáz - klasszikus desszertekhez és kis teasüteményekhez, finom ízű, nem törik vágáskor és könnyen fagyasztható, súlya 3000g. | Használat: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten
Zsíros banános cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 3000g. | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Zsíros fehér cukormáz - klasszikus vanília ízű, lágy, fagyasztható és törhetetlen cukormáz, kiváló desszertekhez és kis teasüteményekhez, súly 3000g. | MUNKA CUKORMÁZZAL: minden egyes cukormáz legfeljebb 50°C-os hőmérsékleten olvad meg. Hőmérséklet 25-30 °C-ra - ezen a
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
A cseresznye, magozás után kerül kandírozásra, aminek köszönhetően élvezhetőbbé válik fogyasztása. Az érett cseresznyeszemek íze, az eljárást követően még inkább fokozódik a friss gyümölcshöz képest. Kiváló csemege magában vagy akár sütemények hozzávalójaként is
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz