Rieker női félcipő - fehér #1535522

Rieker női félcipő - fehér #1535522

Rieker női félcipő - fehér #1535522

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 24 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Rieker női félcipő - fehér - termékleírás

Fehér női félcipő, ami sosem megy ki a divatból. Ez a mokaszin nadrághoz, szoknyához, de akár nyári ruhához is tökéletesen illik. A klasszikus cipőtípus újra fénykorát éli. Nyitott felsőrésze megfelelő szellőzést biztosít. Az Antistress gyártástechnológiának köszönhetően tehermentesíti a gerincet.

Termék Rieker női félcipő - fehér #1535522 csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Rieker, méretben 37, a színes változat fehér, szürke, Anyagösszetétel bőr az e-shop kínálatában Lifestyleshop.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Rieker, méretben 37, színes változatban fehér, szürke, az anyagból bőr, az e-shopban megtalálod Lifestyleshop.hu.

Termék Rieker női félcipő - fehér #1535522 termékcsoporthoz tartozik Női szoknyák, a márkához tartozik Rieker, méretben 37, színes változatban fehér, szürke, az anyagból bőr, az e-shopban megtalálod Lifestyleshop.hu.

Rieker női félcipő - fehér - termék paraméterei

SzínFehér / Szürke
MéretFehér / Szürke
Anyagbőr
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok, Szoknyák, Mokaszin, Női szoknyák
MárkaRieker
Méret37
Színfehér, szürke
Anyagbőr
E-shopLifestyleshop.hu

Rieker női félcipő - fehér - ár és elérhetőség előzményei

Rieker női félcipő - fehér - egyéb érdekes termékek

Rieker női félcipő - fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?